Koronavírus ho nezastavil: Pozrite sa, ako sa tento pán vynašiel

tréner, španielsko, aerobiktréner, španielsko, aerobik

Inštruktor fitness v Španielsku dokázal udržať miestnych obyvateľov v pohybe napriek karanténe a koronavírusu. Jednoducho pokračoval v tréningu... zo strechy. Absolútne geniálne. Na videu môžete vidieť inštruktora, ktorý udržiava všetkých susedov v pohybe a hlavne v dobrej nálade. Obyvateľov bytového komplexu v Seville v južnom Španielsku rozhýbal prostredníctvom aerobikového tréningu.

 

 

Tréner stojaci na streche uprostred niekoľkých panelových domov vedie ostatných, ktorí sa pripájajú k tréningu a kopírujú jeho pohyby z vlastných balkónov. Zároveň si zlepšujú fyzickú kondíciu v čase, keď je krajina v karanténe, aby sa zabránilo šíreniu koronavírusu.

Optimistické piesne sprevádzali cviky miestnych, od drepov po brušáky, pričom sa zdalo, že mnohí si komunitné cvičenie skutočne užívajú. Zábery pôvodne zdieľala na Instagrame španielska fitnes spoločnosť Sano Sevilla Los Bermejales, ktorá uviedla, že muž bol inštruktorom menom Gonzalo. „Toto je duch mesta Sevilla.“ „Napriek týmto nepriaznivým okolnostiam z vás dostaneme to niečo dobré.“ Vyjadrila sa spoločnosť.

Podobne ako na Slovensku, španielska vláda vyhlásila v sobotu 14. marca mimoriadny stav a nariadila zatvorenie všetkých škôl, reštaurácií, kín a iných ako základných obchodov. Ľudia dostali príkaz, aby neopúšťali svoje domovy, pokiaľ sa nejedná o nákup potravín alebo liekov, starostlivosť o starších alebo príbuzných alebo o cestu do práce, do zdravotného strediska či do banky.

V čase písania tohto článku bolo v Španielsku viac ako 9 056 potvrdených prípadov koronavírusu Covid-19 a 342 ľudí zomrelo po tom, ako boli pozitívne testovaní na túto chorobu. Možno niet divu, že je video na internete obrovským hitom v čase, keď väčšina správ nemá práve pozitívny podtón.

 

Viac o téme: Španielsko Tréning Koronavírus Civčenie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Photo: Gettyimages, ladbible

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy