Práca podľa horoskopu: Aké zamestnanie by mal mať Kozorožec, Strelec, Blíženci či Škorpión?

Zdroj: Gettty Images,

Na aké povolanie vás predurčuje vaše znamenie? Objavujú sa tvrdenia, že prácu by ste si mali vyberať aj podľa toho, čo o vás hovorí vaše znamenie. Akú prácu by si mal vybrať Baran, Býk alebo Rak a Panna? Pozrite sa, aká je charakteristika jednotlivých znamení a aké zamestnanie by mali ľudia v nich narodení vykonávať. Robíte aj vy to, čo o vás hovorí vaše znamenie?

 

 

 

  • Baran (21.3. – 19.4.) – koučovanie

Ak je nejaká oblasť, v ktorej ľudia v znamení Brana vynikajú, tak je to práve poradenstvo a koučovanie. Je to preto, lebo Barani dokážu vidieť veci v širších súvislostiach a neboj sa naviesť ostatných správnym smerom. Či už ide o poradenstvo v oblasti financií, športe alebo v inej oblasti, vedia si vybudovať úspešnú kariéru. So svojím nevyčerpateľným zdrojom energie tiež môžu byť silným motivátorom pre ostatných.

 

  • Býk (20.4.-20.5.) – autor, spisovateľ

Býci obľubujú čítanie kníh a z tejto oblasti je to len na skok k písaniu. Ľudia narodení v znamení Býka sú často úspešnými autormi, pretože dokážu vytvoriť skvelé príbehy a dobrodružstvá. Býci vedia, čo robí dobrú knihu dobrou a preto je pre nich ľahké dosiahnuť úspešnú kariéru spisovateľa.

 

  • Blíženci (21.5. – 20.6.) – pracovník v médiách

Sú zábavní, priateľskí a ľahko nadväzujú kontakt. Vedia vychádzať takmer s každým, preto sa skvele uplatnia ako pracovníci v médiách. Budú mať dostatok kontaktov, budú počúvaní, radi videní, nájdu si svoju základňu fanúšikov. Ak ste Blíženec a cítite, že táto oblasť by bola pre vás tá pravá, neváhajte, úspech čaká za rohom.

 

  • Rak (21.6. – 22.7.) – učiteľstvo, inštruktor

Či budú učiteľmi v škole alebo inštruktormi jogy, táto práca ich bude napĺňať. Bude totiž vyhovovať ich príjemnej a starostlivej povahe. Raci budú obľúbení učitelia nielen preto, že im vyučovanie pôjde ľahko, vychádzajúc z ich povahy; dobrú povesť si získajú aj úprimným záujmom o svojich študentov. Majú silnú a odolnú povahu a len máločo ich vyvedie z miery, preto len zriedka panikária.

 

  • Lev (23.7. – 22.8.) – kariérny poradca

Sú skvelí motivátori, aj preto by sa mohli uplatniť ako kariérni poradcovia. Môžu povzbudiť tých, ktorým chýba sebavedomie, môžu im ukázať, čo všetko dokážu, ak naberú odvahu. Vedia inšpirovať a motivovať druhých, navigovať ich na správnu cestu.

 

  • Panna (23.8. – 22.9.) – zdravotnícky pracovník

Panny sú zamerané na detaily, preto sa mnohé z nich uplatnia v oblasti zdravotníctva. Ľudia narodení v znamení Panny budú najspokojnejší ako lekári či zdravotné sestry/zdravotní bratia. Panny sú veľmi precízne, vďaka čomu ľahko zvládnu získať potrebné medicínske vzdelanie. Ak sa rozhodnú pre túto kariéru, rýchlo sa stanú obľúbeným a žiadaným lekárom či zdravotníkom.

Práca podľa horoskopu: Aké Galéria fotiek (2) Zdroj: Gettty Images,

 

  • Váhy (23.9. – 22.10.) – diplomacia

Nie je veľa ľudí, ktorí by tak trvali a lipli na morálke než ľudia narodení v znamená Váh. Aj preto by sa s týmto postojom skvele hodili do oblasti diplomacie. So svojou povahou budú Váhy často volené do rôznych odborových organizácií, uplatnenie môžu nájsť aj o vyšších funkciách. Sú pracovití a chcú, aby sa veci okolo nich menili k lepšiemu. A často v tom aj uspejú.

 

  • Škorpión (23.10. – 21.11.) – umenie

Či to bude hudba alebo film, Škorpióni dokážu do všetkého vložiť poriadnu dávku emócie. Idú si vlastnou cestou a nedajú sa nikým a ničím ovplyvniť, zároveň sú veľmi imúnni voči kritike. Škorpióni sú dobrí poslucháči, vedia ľuďom okolo seba poradiť, z negatívnych názorov si ťažkú hlavu nerobia. Pracujú tvrdo a idú si vytrvalo za svojím cieľom. Aj preto sú z nich známi a úspešní umelci.
 

  • Strelec (22.11. – 21.12.) – veda

Strelci so svojou energiou potrebujú neustále hľadať pravdu. Ľudia, ktorých najviac ovplyvňuje znamenie Strelca, sú skvelí vedci, filozofi, profesori či odborníci v rozličných oblastiach. Budú sa vyžívať v oblasti výskumu, zároveň so svojím zmyslom pre humor budú prinášať zaujímavé fakty a svojich študentov si tak ľahko získajú a stanú sa pre nich vzorom.

 

  • Kozorožec (22.12. – 19.1.) – vedúca pozícia

Kozorožci sú šéfovia. Čokoľvek ich zaujíma a baví, pretvoria to na podnikanie. Možno budú viesť startup, prinášať nové nápady pre spoločnosť alebo budú postupovať stále vyššie a vyššie vo svojom zamestnaní. V ich povahe je zakódovaný rast, chcú postupovať stále vyššie a chcú, aby rástol aj ich biznis. Kozorožci však nie sú len nadriadenými, sú dobrými nadriadenými. Chcú byť vo vedúcej pozícii, zároveň však majú silnú túžbu urobiť zo sveta lepšie miesto.

 

  • Vodnár (20.1. – 18.2.) – humanitárny pracovník

Vodnári budú najšťastnejší v povolaní, v ktorom môžu rozdávať radosť iným a vytvárať systém, ktorý lieči. Možno ich zláka povolanie dobrovoľníka, práca pre sociálne cítiacu spoločnosť či združenie. Dokonca si možno sami založia združenie či nadáciu na pomoc iným. Vodnári sa držia svojho presvedčenia a preto budú chcieť pomáhať k lepšiemu životu aj iným.

 

  • Ryby (19.2. – 20.3.) – psychológ, terapeut

Ľudia narodení v znamení Rýb majú vyvinutú silnú empatiu, čo ich predurčuje stať sa skvelými terapeutmi. Dokážu sa vcítiť do emócii iných, a to je ich najväčšia prednosť. Budú vedieť počúvať, priblížiť sa k svojim pacientom, dokážu ich pochopiť a podporiť. Taktiež vedia dobre poradiť vďaka svojej spoľahlivej intuícii.

Viac o téme: Horoskop Práca Znamenie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: bustle; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy