Z dola hore: Kedysi nemali nič a dnes sú z nich multimilionári

Každý už počul príbehy o tom, ako sa niekto vypracoval od nuly až na úplné výslnie. Niekedy tieto príbehy pripomínajú filmové námety, ale sú to skutočné drámy slávnych ľudí, ktorí sa väčšinou narodili vo veľkej chudobe alebo za hrozných okolností, ale nakoniec sa im podarilo poraziť okolnosti a stať sa skutočnými hviezdami. Ako to urobili? Zdá sa, že všetci mali niečo vo vnútri, zápal, túžbu a museli riadne makať, aby našli svoju skutočnú hodnotu.

 

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Ed Sheeran

Každý dnes pozná Eda Sheerana. Veľmi úspešný popový spevák s miliónmi videní na YouTube, ktorý vypredáva štadióny po celom svete a je jedným z najvyhľadávanejších zabávačov v showbiznise.

Nebolo to však vždy tak. Prišiel z Veľkej Británie bez peňazí a snažil sa dostať na hudobnú scénu v USA. Raz v noci mal vystúpenie v malom bare v ktorom bol aj herec Jamie Foxx. Očarený herec mu zariadil prvý veľký koncert - a zrodil sa hudobný maestro! Jeho majetok dnes: 85 miliónov dolárov

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Sarah Jessica Parker

Hlavná postava seriálu Sex v meste Sarah Jessica Parker mala dostatok príležitostí ukázať jej pozoruhodný herecký talent. Je známa najmä svojimi zábavnými a romantickými úlohami.

Jej detstvo však nebolo velmi zábavné ani romantické. Jej rodičia žili dlhé roky na podpore a len zriedka si mohli dovoliť oslavovať vianoce alebo narodeniny. Dokonca museli občas prežiť bez elektriny, pretože si nemohli dovoliť zaplatiť účty. Jej majetok dnes tvorí: 90 miliónov dolárov.

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Arnold Schwarzenegger

Pozná ho snáď každý. Špičkový filmový akčný hrdina, sedemnásobný Mr.Olympia a guvernér Kalifornie.

V živote to nemal vôbec jednoduché. Narodil sa v roku 1947 v Rakúsku v úbohých a skromných podmienkach. Jeho domov nemal žiadne vodovodné potrubie ani telefón. Na uliciach boli nepokoje. Musel sa zbaliť, odísť z domu a skúsiť šťastie inde. Keď emigroval do USA, dokázal sa vypracovať na filmovú hviezdu. Jeho majetok dnes: 400 miliónov dolárov

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Steve Jobs

Steve Jobs bol skutočným vodcom a mužom s víziou, ale tiež pochádzal z veľmi skromných pomerov. Dnes jeho majetok vlastní jeho manželka Laurene Powell Jobs.

V detstve bol adoptovaný a jeho noví rodičia si čoskoro všimli veľký záujem o elektroniku. Musel odísť z vysokej školy, jeho vzdelávanie totiž stálo peniaze, ktoré si nemohli dovoliť. Kedysi musel žiť na bezplatných jedlách v chráme Hare Krišna, no nakoniec sa vypracoval na technika v spoločnosti Atari. Počas jeho života sa mu podarilo vytvoriť niekoľko neuveriteľne úspešných spoločností a na účet si pripísať asi 10 miliárd dolárov.

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Jim Carrey

Tento komik odišiel zo strednej školy a žil v autobuse VW ktorý parkoval na rôznych miestach po celej Kanade. Nakoniec sa presťahoval do stanu na trávniku svojej staršej sestry a zaparkoval dodávku na príjazdovej ceste.

Herec tvrdí, že práve vďaka týmto skúsenostiam sa uňho vyvinul skvelý zmysel pre humor. Hodnota majteku dnes: 180 miliónov dolárov.         

Z dola hore: Kedysi Galéria fotiek (7)

Jennifer Lopez

Dnes celosvetovo známa popová hviezda sa musela po hádke odsťahovať z domu keď mala 18 rokov.

Lopez chcela byť tanečnicou a jej matka chcela, aby išla na vysokú školu. Keď sa odsťahovala musela spávať na pohovke v šatni tanečného štúdia. Niekoľko mesiacov na to získala prvú prácu v Európe, ktorá naštartovala jej kariéru. 50-ročná speváčka, herečka, producentka a dizajnérka má dnes na účte približne 300 miliónov dolárov.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 7
Viac o téme: Peniaze Celebrity Príbeh Chudoba Úspech Sláva
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: TrendingstockToday, Foto:Getty
 
Staršie správy
Staršie správy