10 pracovných pozícií vhodných pre všetkých študentov

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Niektorí šikovní študenti už majú skúškové obdobie za sebou a čakajú ich dni zaslúženého oddychu alebo naopak „zaslúženej“ práce, vďaka ktorej si privyrobia niekoľko eur. Pre všetkých tých ambicióznych, ktorí túžia po zárobku ponúkame zaujímavé pracovné pozície, kde nazbierajú skúsenosti alebo sa priamo v spoločnostiach môžu po skončení štúdia zamestnať.

 

 

  1. Asistent nákupu
    Stačí spĺňať viaceré podmienky a môžete sa uchádzať o prácu asistenta nákupu v centrále spoločnosti METRO Cash and Carry Slovakia. Mali by ste byť študent posledných ročníkov vysokej školy, ovládať anglický jazyk na komunikatívnej úrovni, vlastniť vodičský preukaz skupiny B, vedieť pracovať s PC, byť odolný voči stresu a byť časovo flexibilný. Úlohou asistenta nákupu bude spolupracovať s nákupcom pri plánovaní, výbere a definovaní sortimentnej štruktúry s ohľadom na požiadavky zákazníkov, ako aj ďalšie úlohy.

    Termín nástupu: dohodou
     
  2. Pomocný pracovník v centre  
    Brigádnik, ktorý by mohol nastúpiť od 1. júna je vítaný na pobočke T – Centra Aupark Košice. Úspešný kandidát bude vykonávať pomocné práce v predajnom mieste spoločnosti a bude zodpovedať za príjem mobilných telefónov od zákazníkov, balenie a expedovanie do servisu, ako aj spracovanie mobilov zo servisu a greetovanie  zákazníkov. Vyžaduje sa stredoškolské vzdelanie s maturitou a anglický jazyk.

    Termín nástupu: 1. júna 2014
     
  3. Plavčík
    Brigáda je vhodná pre študenta, ktorý túži stráviť celé leto pri vode. Okrem chute pracovať ako dozor na prírodnom jazere v Jasnej je potrebné mať platné osvedčenie odbornej spôsobilosti, platný preukaz plavčíka a kvalifikačný stupeň – striebro. Inak postačí stredoškolské vzdelanie s maturitou, rýchle rozhodovanie a flexibilita.

    Termín nástupu: 31. júna 2014
     
  4. Trainee pre Divíziu bankových služieb
    Ak si v piatom ročníku štúdia na vysokej škole, ktorá je zameraná na financie a bankovníctvo, tak pre teba je určená vynikajúca príležitosť získať prax a zároveň sa po ukončení štúdia zamestnať v Poštovej banke. Pre Divíziu bankových služieb – oblasť online produktov a služieb hľadajú šikovného študenta, ktorý je samostatný, má analytické a deduktívne schopnosti, má chuť učiť sa nové veci, je otvorený k zmenám a je mu blízky inovatívny a proaktívny prístup.

    Termín nástupu: 1. júna 2014
     
  5. Junior IT špecialista
    Juniorská pozícia je vhodná pre absolventa strednej alebo vysokej školy so špecializáciou ICT, ktorý je ochotný pracovať v Prahe buď formou brigády alebo na vedľajší pracovný pomer. Ak má prax  na podobnej pozícii, je to iba jeho výhodou. Očakáva sa od neho samostatnosť, záujem o ďalší rozvoj znalostí a zručností v odbore ICT, základná znalosť siete TCP/IP a prozákaznícky prístup.

    Termín nástupu: dohodou
     
  6. Junior obchodník
    Si telom aj duchom obchodník alebo sa ním chceš stať? Si komunikatívny a chceš šancu, ktorá ti pomôže priblížiť sa k tvojim cieľom? Ak si odpovedal áno na všetky otázky, tak sa môžeš pridať do tímu najväčšieho telekomunikačného operátora na Slovensku, kde nerozhoduje vek a skúsenosti, ale chuť pracovať. Treba však, aby si sa o to pričinil. Oceňujú sa znalosti ako kreativita, pozitívny postoj k práci, prozákaznícka orientácia, vysoké pracovné nasadenie, organizačné schopnosti, zodpovednosť, flexibilita a empatia. Zašli svoj životopis a čakaj na pozvanie na pracovný pohovor.

    Termín nástupu: ihneď
     
  7. Hostesky/Promotérky
    Vhodnými pre túto prácu sú hlavne študenti a nezamestnaní, ktorí môžu pracovať minimálne 3 dni v týždni od pondelka do nedele. Náplňou práce je priama komunikácia s ľuďmi na stánkoch – výstavy, veľtrhy, obchodné a nákupné centrá v Bratislave. K práci postačí stredoškolské vzdelanie, výborné komunikačné schopnosti a príjemné vystupovanie.

    Termín nástupu: ihneď
     
  8. Trainee pre Divíziu podpory retailu
    Pozícia je vhodná pre študenta 5. ročníka, ktorý má možnosť počas štúdiu nazbierať skúsenosti a vzdelávať sa v oblasti podpory obchodu v banke. Pre Divíziu podpory retailu sa hľadá šikovný študent, ktorý sa po škole stane plnohodnotným členom tímu Poštovej banky. Ak spĺňate osobnostné predpoklady, ako analytické myslenie, „out of the box“ prístup k riešeniu problémov, máte výborné prezentačné a komunikačné zručnosti a ste tímový hráč, môžete si okamžite zaslať životopis.

    Termín nástupu: 1. júla 2014

    Dobrovoľnícke práce:

    Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

     
  9. Dobrovoľníci na oslavu Medzinárodného dňa detí
    Rodinné centrum Klbko so sídlom v Bratislave hľadá dobrovoľníkov na oslavu Medzinárodného dňa detí, ktorí by pomohli 4. júna od 9.00 do 11.30 hod. pri prenose vecí z centra na ihrisko, pri príprave občerstvenia a usmerňovania účastníkov akcie.

    Termín nástupu: ihneď
     
  10. Dobrovoľník v Afrike
    Ak ste skončili štúdium na strednej alebo vysokej škole a radi by ste ešte študovali a zároveň zbierali prax a popri tom všetkom pracovali, je pre vás vhodná pozícia dobrovoľníka v Medzinárodnej cestovateľskej škole, v odbore Fighting with the poor. Denné štúdium prebieha v Nórsku, prax v Európe a práca na projektoch v Afrike alebo v Indii. K práci je potrebné ovládanie anglického jazyka, inak je preplácané školné, ubytovanie a strava, čo uhrádza nórska strana.

    Termín nástupu: ihneď alebo koncom leta
Viac o téme: Študent Dohoda Študenti Brigáda Zárobok Pracovné pozície
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy