VIDEO: 7 ľudí, ktorí oznámili výpoveď šialeným spôsobom

Gwen Dean, bábkoherečkaGwen Dean, bábkoherečka Zdroj: YouTube.com/Print screen

Začiatkom minulého týždňa spravila aljašská televízna reportérka Charlo Greena zásadné rozhodnutie vo svojej kariére, keď svoj odchod z práce oznámila v priamom prenose. Nebola však jediná, odvážnym spôsobom dalo výpoveď aj mnoho ďalších pre ňou.

Odchod z práce v priamom prenose určite nie je najlepší nápad, ako si zlepšiť pracovné vyhliadky do budúcnosti. Takýchto prípadov nie je málo, vyžadujú si však určitú dávku exhibicionizmu.

 

Marina Shifrin, editorka

Marina Shifrin zo spoločnosti Next Media Animation oznámila svoj odchod z práce tanečnou exhibíciou vo videu venovanému svojmu šéfovi. Marina pracovala na Taiwane ako editorka mediálnych animácií spoločnosti, ktorá je známa paródiami amerických správ. Svoje rozhodnutie zdôvodnila tým, že opustiť prácu, v ktorej prebdela dlhé noci a v ktorej bola pod neustálym tlakom, bolo už dávnejšie jej snom. Ten mala v úmysle uskutočniť do svojich tridsiatich narodenín.  Marina, ktorá už nechcela ďalej znášať frustráciu zo svojej práce, sa stala výzvou pre ďalších mladých ľudí, ktorí sa cítia byť prepracovaní.

Steven Slater, steward

Slater sa stal v roku 2010 národným hrdinom, keď kvôli zúrivému a odmietavému cestujúcemu neovládol svoje správanie, a v záchvate emócii núdzovým východom vyskočil z lietadla a odišiel domov. Za tento skutok bol obvinený z trestného činu. Keďže následne podstúpil terapeutické sedenie a liečbu, vyhol sa výkonu trestu.

Gwen Dean, bábkoherečka

Gwen Dean oznámila šéfovi svoj odchod z práce počas reklamnej prestávky vo vysielaní pred 110 miliónmi Američanov. Gwen pracovala ako strojná inžinierka a v reklame vyhlásila, že sa chce venovať vlastnej výrobnej spoločnosti. Šéf komentoval jej výpoveď ako dobre premyslený komerčný ťah.

Inetta Hinton, rádiová DJ-ka

Inetta mala plné zuby toho, že počas šiestich rokov zarábala iba 6 dolárov na hodinu. Ešte v roku 2006 priamo do éteru vyhlásila, že končí. Keď bol niekto zmätený z jej slov, zopakovala vetu ešte raz. Už ju nebavilo počúvať, ako jej kolegovia hovoria, že bude šťastná, ak si nájde lepšie platenú prácu. Svoj zámer aj uskutočnila.

Greg Smith, výkonný riaditeľ banky

Nestáva sa často, aby verejní činitelia alebo členovia predstavenstva vo veľkých spoločnostiach poskytovali vyjadrenia o svojom súkromnom živote alebo o svojich kariérnych cieľoch. Výnimkou je však Goldman Sach, bývalý výkonný riaditeľ banky United States, ktorý oznámil, že odstupuje zo svojej funkcie kvôli deštruktívnej firemnej kultúre.

Liz Wahl, televízna moderátorka

Televízna moderátorka v priamom prenose kritizovala ruskú vládu. Tá však bola jej chlebodarcom, keďže vlastnila televíziu Today news channel, v ktorej pracovala. V priamom prenose vyhlásila, že nemôže podporovať stranícku politiku vlády, ktorá sa zúčastňuje vojenského konfliktu na Ukrajine.

Joey DeFrancesco

Kvôli dehonestujúcim pracovným podmienkam v hoteli sa po roku a pol Joey rozhodol z práce odísť . Písomnú výpoveď priniesol osobne svojmu šéfovi. Neprišiel však sám, ale s hudobným sprievodom svojich priateľov.

Viac o téme: Amerika Video Výpoveď Odchod z práce Šialené odchody z práce
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ami, Zdroj: businessinsider.com, Video: YouTube, Foto: YouTube/Screenshot

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy