Ako sa na Slovensku dajú zarobiť peniaze: 3 príbehy ľudí

Podnikaví ľudia na portáli Jaspravim.sk.Podnikaví ľudia na portáli Jaspravim.sk. Zdroj: jaspravim.sk

Na portáli Jaspravim.sk podniká okolo 20-tisíc registrovaných užívateľov. Medzi ľuďmi, ktorí zarábajú na najväčšom portáli na mikroprácu je aj grafik Marián, študentka Luccy a web developer Bohem.

 

1. príbeh: grafik a dizajnér Marián

Zarábajúci na portali Jaspravim.sk. Galéria fotiek (4) Zdroj: jaspravim.sk
Marián mal túžbu zarobiť si pár stoviek eur mesačne navyše. Mal jasnú predstavu o tom, aké služby bude ponúkať kupujúcim. Marián je povolaním grafik a dizajnér, ktorý sa snaží dať klientom to, čo sľúbi. To je základ jeho úspechu. Či už ide o drobnosť, akou je webový banner alebo ikona na web.

Ľudia, ktorí rozmýšľajú nad predajom svojim služieb alebo produktov, Marián odporúča dodržiavať nasledovné pravidlá: poriadne opísať na portáli ponúkanú prácu, pridať kvalitné fotografie a udržať si profesionálny ráz. Podľa slov Mariana potom už predaj na Jaspravim.sk ide bez problémov.

„S predajom som nikdy nemal problém. Keďže viem, že po doručení práce vždy dostanem zaplatené, je to ešte lepšie ako robiť pre klientov mimo Jaspravim, kde túto záruku nikdy nemám,“ hovorí Marián.

2. príbeh: študentka Luccy, ktorá pečie s mamou medovníky

Zarábajúci na portali Jaspravim.sk. Galéria fotiek (4) Zdroj: jaspravim.sk
Na portál Jaspravim.sk priviedla Luccy jej známa, ktorá ho navštevovala kvôli inšpirácii pri vytváraní kreatívnych vecí. Keďže mama Luccy miluje pečenie, rozhodli sa pre spoluprácu a vďaka pečeniu medovníkov začali tráviť spolu viac času.

 

„Môžeme byť spolu viac času, zažijeme kopec zábavy a ešte aj zarábame peniažky, ktoré sa vždy zídu,“ hovorí Luccy.

Ako sama hovorí, záujemcovia na pečenie medovníkov sa vždy nájdu, hlavne v období okolo Vianoc. Zatiaľ sa jej nestalo, že by bol niekto nespokojný. Dôležitá je spätná väzba od kupujúcich, vďaka ktorým majú možnosť stále niečo vylepšovať.

3. príbeh: SEO špecialista a web developer Bohem

Zarábajúci na portali Jaspravim.sk. Galéria fotiek (4) Zdroj: jaspravim.sk
Bohemom príbeh na portáli s mikroprácou Jaspravim.sk začína veľmi prozaicky. O novovzniknutom portáli sa dozvedel zo sociálnej siete Facebook a stal sa ich prvým fanúšikom na stránke. Odvtedy si už popri svojej práci zarobil nemalé peniaze.

Vďaka kvalitne odvedenej práci získal Bohem na portáli výborné hodnotenia. Ako sám hovorí, dobré správy sa šíria rýchlo a cez referencie od druhých ľudí získal nové objednávky.

„Stačí odvádzať dobrú prácu za výhodnú cenu a úspech je zaručený. Odporúčam všetkým, aby to skúsili,“ hovorí Bohem.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Príbehy Podnikanie Podnikatelia Zárobok Článok Ľudí PR Jaspravim.sk
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Video: YouTube.com, Zdroj: PR článok, Foto: Jaspravim.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy