Neviete si nájsť vhodnú prácu? Zarábajte na webe

Zarábať môžete aj na webe. Stačí ponúkať služby, ktoré ľudia hľadajú.Zarábať môžete aj na webe. Stačí ponúkať služby, ktoré ľudia hľadajú. Zdroj: photl.com

Či ste grafik, programátor, marketingový guru, alebo mamička na materskej dovolenke, začať môžete hneď aj teraz prostredníctvom webstránky. Stačí sa iba nechať pohltiť on-line svetom.

Z každej strany sa na nás valí hospodárska kríza a zahmlené vyhliadky do budúcnosti. V tomto neistom období je práca na webe  a možností legálnych on-line príjmov veľmi lákavá. Prináša vám nielen možnosti, ako si obohatiť peňaženku o pár drobných, alebo dokonca založiť si podnikanie na webe.

„Môžeme povedať, že do dnešného dňa bolo na portáli vykonaných a doručených tisícky služieb od individuálnych až po tie najšialenejšie,“ hovorí Mirka Števková, majiteľka portálu jaspravim.sk.

Ako jednoducho podnikať na webe a získať náskok pred druhými?

Portál Jaspravim.sk vám prináša niekoľko tipov ako na to. Momentálne sa  hľadajú ľudia, ktorí vedia programovať webstránky, hrať sa s kľúčovými slovami, orientujú sa v marketingu alebo sú guruovia na Facebooku. Práca cez internete nepozná hranice mesta ani štátu. Vaše služby môžete ponúknuť tisícom firiem a užívateľom na najväčšom portáli s mikroprácou na Slovensku Jaspravim.sk.

K dnešnému dňu bolo registrovaných viac ako 20-tisíc užívateľov zo Slovenska,“ povedala Mirka Števková.

Ako sa k vám  dostanú peniaze?

O zárobok sa báť nemusíte,  pretože peniaze platia kupujúci za služby vopred.
Od vás sa na oplátku očakáva, že ponúknutú službu aj dodáte. A následne sú peniaze vaše.

Čo to stojí?

Počiatočné náklady nemáte žiadne. Stačí sa zadarmo zaregistrovať, ponúknuť pre kupujúcich zaujímavú službu a môžete zarábať už zajtra. Čím kreatívnejšie služby ponúkate, tým získate väčší náskok.

Koľko je možné zarobiť?

Nuž, najlepší si zarobia svojou šikovnosťou aj viac ako 500 eur mesačne! Tak neváhaj a pridajte si svoj  inzerát na svoju službu alebo produkt hneď teraz.

“Niekto ponúka služby za 5 eur a niekto za 200 eur. Výška priemerného zárobku závisí od typu a ceny služby,” vysvetľuje Števková z jaspravim.sk.

Práca, Brigáda na doma, Mikro práca | Jaspravim.sk from gigzon.com on Vimeo.

Viac o téme: Web Práca Mirka Zárobok Internet Net Jaspravim.sk Stevkova
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: PR článok, Video: Vimeo.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy