Práca a kariéra 2014: Príďte si po tisíc pracovných miest už dnes!

Veľtrh Práca a kariéra v Trnave ponúkne 1000 pracovných miest.Veľtrh Práca a kariéra v Trnave ponúkne 1000 pracovných miest. Zdroj: thinkstock.com

Veľtrh práce v Trnave prináša šancu nielen pre nezamestnaných a študentov hľadajúcich si prácu, ale aj pre zamestnancov, ktorí si chcú vylepšiť svoj kariérny profil.

Na veľtrhu pracovných príležitostí Práca a kariéra 2014, ktorý sa koná v priestoroch hotela Holiday Inn v Trnave 21. a 22. októbra, prezentuje svoje ponuky viac ako 40 vystavovateľov s vyše 1000 voľnými pracovnými pozíciami.

Podľa slov organizátorov podujatia Igora Holéczyho a Miroslava Koleníka veľtrh ponúka návštevníkom stovky voľných pracovných pozícií v oblasti automobilového priemyslu, strojárenstva, elektrotechniky, vzdelávania, služieb, bankovníctva, poisťovníctva, poradenských služieb a ďalších.

Veľtrh Práca a kariéra sa zameria na tri kategórie: nezamestnaných a mladých ľudí, ktorí hľadajú svoje prvé zamestnanie, na rozvoj, budovanie kariéry a personálny manažment, a napokon na pomoc začínajúcim podnikateľom a startupy.

“Veľtrh Práca a kariéra poskytuje mladým ľuďom, nezamestnaným aj tým, ktorí majú záujem posunúť svoju kariéru novým smerom, množstvo zaujímavých informácií a podnetov, ktoré budú môcť zúročiť v prospech rozvoja vlastnej budúcnosti,” zdôrazňuje Igor Holéczy, jeden z organizátorov podujatia z trnavskej spoločnosti Your Choice.

Súčasťou podujatia sú aj vystúpenia prestížnych poradenských spoločností zamerané na rozvoj zručností a motivácie ľudí pri hľadaní práce.

“Návštevníci veľtrhu získajú profesionálne rady ako a na čo sa majú pripraviť pred pracovným pohovorom, na aké otázky majú byť pripravení. Podujatie ponúkne cenné rady, tipy a predstaví praktické informácie a zručnosti od popredných odborníkov z oblasti personálnych agentúr, vzdelávacích spoločností, kaučov a headhunterov,” prezrádza Miroslav Koleník.

Ako ďalej hovorí Miroslav Koleník, pre ľudí, ktorí chcú začať podnikať sú určené vystúpenia úspešných ľudí z viacerých spoločností, ktorí priblížia príbehy úspešných start-upov, tajomstvo ich úspechu, rozvoja podnikania a veľa ďalších informácií.

Ďalší skúsení rečníci oboznámia návštevníkov podujatia prostredníctvom workshopov napríklad o tom, ako napísať stále aktuálny životopis na sociálnu sieť, ukážu, ako rozvíjať líderské zručnosti, ako sa zaradiť do nového pracovného prostredia alebo ako na to, aby bol prechod do pracovného tempa v novom prostredí bezproblémový.

Veľtrhu Práca a kariéra 2014 sa v Trnave zúčastnia spoločnosti, ako sú HKS Forge, ZF Sachs, Boge Elastmetall Slovakia, Allianz SP, Swan, GTS Slovakia, PSA Peugeot Citroen, Amazon, PricewaterhouseCoopers, Accenture, ŽOS Trnava, Železnice SR, Streit Trnava, c2i, Magna Slovteca, Your Choice, ČSOB, Datalogic Slovakia, Trnavská univerzita, UCM Trnava, MTF STU, Wüstenrot, Union Poisťovňa, Trexima, Luto Automotive, UPSVAR, Bekaert Hlohovec, TMF Slovakia, DS Smith Nitra, Vossloh -Schwabe Deutschland GmbH, Express People a ďalšie. Veľtrh potrvá do stredy 22. októbra. 

Odporúčané workshopy počas veľtrhu Práca a Kariéra 2014

UTOROK (21. októbra)

10:00 – 13:00 Future Leader Training – workshop zameraný na rozvoj líderských zdručností

10.00 – 10:30 LinkedIn ako ambasádor profesionálnych skúsenosti

10:30 – 11:00 Pracovný pohovor v angličtine

13:00 – 14:00 Ukážka pracovného pohovoru v Assessment centre

14:00 – 15:00 Ako sa prezentovať počas pracovného pohovoru

Hľadáte si prácu? Pozrite si pracovné pozície z Trnavského kraja.

Viac o téme: Domáce Trnava Práca Workshopy 2014 Veľtrh práce Práca a kariéra Pracovné príležitosti Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ami, Zdroj: UPSVaR, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy