Prijmite výzvu a naštartujte svoju kariéru!

Chcete sa stať supermanažérom? Prijmite výzvu!Chcete sa stať supermanažérom? Prijmite výzvu! Zdroj: thinkstock.com

Zapojte sa do najväčšej medzinárodnej študentskej súťaže sveta a vyskúšajte si rolu manažéra. Víťaz slovenskej edície získa bezplatné štúdium MBA od VŠM/CityU.

Zapojením sa do súťaže získate unikátnu možnosť  overiť si teoretické znalosti zo školy v praxi a skúsenosti  v kľúčových oblastiach riadenia virtuálnej firmy. Okrem spomínaného štúdia MBA, ktoré do súťaže venuje Vysoká škola manažmentu, bude navyše víťaz národného kola reprezentovať Slovensko na svetovom finále v apríli 2015 v Prahe. Organizátorom súťaže v ČR a na Slovensku je Vysoká škola finanční a správní.

Registrácia už len do 30. októbra, tak neváhajte!

Na Slovensku sa koná už 13. ročník tejto prestížnej  súťaže. Generálnymi partnermi pre tento ročník je J&T Banka a ŠKODA Auto a mediálnym partnerom magazín o práci a kariére Karierainfo.sk. Práve spolupráca s prestížnymi firmami je jednou z hlavných predností súťaže.

Súťaž Global Management Challenge Galéria fotiek (5) Zdroj: Vysoká škola finanční a správní, o.p.s

Počas súťaže budete mať možnosť zoznámiť sa zblízka s riadením firmy, ktorá bude vaším patrónom. Global Management Challenge sa tak môže stať prvým krokom vašej kariéry. Ďalšie informácie a registračný formulár nájdete na www.vsfs.cz/gmcsk. Tak neváhajte a registrujte sa už dnes!

Medzinárodné finále GMC v Galéria fotiek (5) Zdroj: Vysoká škola finanční a správní, o.p.s

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Kariéra Súťaž PR článok GMC Global Management challenge
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy