Zamestnajte sa u najatraktívnejších zamestnávateľov na Slovensku!

Google získal prvenstvo v prieskume najatraktívnejší zamestnávateľ roku 2013.Google získal prvenstvo v prieskume najatraktívnejší zamestnávateľ roku 2013. Zdroj: Peter Frolo

Zamestnancov na Slovensku láka silná spoločnosť, ktorá má vytvorené meno a taktiež je pre nich motivujúce platové ohodnotenie a benefity v spoločnosti.

Podľa prieskumu Najatraktívnejší zamestnávateľ roku 2013, sa na prvom mieste umiestnila spoločnosť Google. Druhé miesto obsadila spoločnosť J&T a na treťom mieste skončil Volkswagen Slovakia.

Spoločnosť Google vnímajú ľudia ako silnú a známu značku, v ktorej zároveň očakávajú zaujímavú pracovnú náplňa, možnosť sebarealizácie a tvorivú prácu. Spoločnosť J&T má svojich fanúšikov najmä medzi staršími ľuďmi nad 55 rokov a Volkswagen Slovakia je pre ľudí najatraktívnejším zamestnávateľom najmä vďaka dobrému platovému ohodnoteniu a benefitom.

„Byť atraktívnym zamestnávateľom si Volkswagen Slovakia stanovil za strategický cieľ popri výsledku hospodárenia firmy a orientácii na zákazníka. Atraktívne platové ohodnotenie, kvalitné pracovné prostredie, široký sociálny program s množstvom benefitov, či možnosti rozvoja našich zamestnancov sú neoddeliteľnou súčasťou tohto cieľa. Toto ocenenie je zároveň potvrdením kvalitnej práce našich zamestnancov z oblasti ľudských zdrojov,“ uviedol Eric Reuting, člen predstavenstva pre personálnu oblasť VW SK.

Platové podmienky a benefity ohodnotili účastníci prieskumu vôbec najvyššie zo všetkých firiem na Slovensku. Zároveň je najatraktívnejším zamestnávateľom v priemysle pre ľudí s ukončeným stredoškolským i vysokoškolským vzdelaním.

Zamestnanci VW SK majú k dispozícii benefity ako bezúročné pôžičky, príspevky na dovolenky a detské tábory na Slovensku i v zahraničí, príspevky pri pracovnom jubileu, či pri narodení dieťaťa. V oblasti vzdelávania sú to zasa rôzne školenia, odborné i jazykové kurzy. Medzi finančné benefity patria napríklad dovolenkový a vianočný príspevok (13. a 14. plat), odmena za hospodárske výsledky, či príspevok k doplnkovému dôchodkové sporeniu. V rámci starostlivosti o zdravie môžu využívať zamestnanci zdravotné stredisko a preventívny zdravotný program. Vo voľnom čase majú k dispozícii zľavy na športové aktivity a kultúrne podujatia. Využívať  môžu aj zľavy na nákup vozidiel značiek Volkswagen, ŠKODA a Audi.

Prieskum Najatraktívnejší zamestnávateľ organizuje spoločnosť Profesia v spolupráci s mesačníkom Forbes. Do hlasovania v druhom ročníku prieskumu o najatraktívnejšieho zamestnávateľa Slovenska sa zapojilo takmer 10 tisíc respondentov v online prieskume. Volkswagen Slovakia sa v tomto ročníku umiestnil na treťom mieste po spoločnostiach Google a J&T.

Google SK Galéria fotiek (3) Zdroj: Peter Frolo
Volkswagen Slovakia Galéria fotiek (3) Zdroj: Volkswagen Slovakia

 

Viac o téme: Volkswagen Google Zamestnávateľ Slovakia J&t VW Najatraktívnejší Vollkswagen
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Phot.com, Zdroj: Volkswagen Slovakia; TASR; red.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy