Vyčistite si Facebook kvôli práci

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Ak ste vo fáze hľadania si práce alebo čakáte na žiadosť o priateľstvo od vášho nového šéfa, je vhodný čas, vyčistiť si váš sociálny profil.

Takéto „jarné upratovanie“ je dobré z času na čas, aj keď ste dosť ostražitý, predsa len ste si nemuseli všimnúť sporné komentáre, ktoré by sa vo vašom profile na Facebooku nemali objavovať.

Nechcené komentáre a statusy, ktorých hľadanie by vám zabralo zbytočne veľa času, môžete jednoducho "vyčistiť" pomocou aplikácie SimpleWash. Tá skenuje všetok obsah vo vašom profile na Facebooku, od komentárov druhých ľudí na fotografiách alebo na nástenke a to pomocou kľúčových slov, ktoré zadáte. Môže ísť o kľúčové slová, ktoré nechcete, aby váš potenciálny alebo nový šéf videl (alkohol, párty, nadávky).

SimpleWash funguje jednoducho. Aplikácia prejde celý váš profil a sporné nájdené príspevky môžete z Facebooku vymazať alebo ich jednoducho skryť. Takisto máte možnosť spustiť aj vlastné vyhľadávanie, aby ste sa uistili, či ste niekedy nevyjadrili negatívny názor na spoločnosť, do ktorej sa chystáte na pracovný pohovor.

Pozor na to, že nie každý príspevok pomocou SimpleWash, ktorý chcete zmazať, bude odstránený, ale zároveň, je to najrýchlejší spôsob ako si skontrolovať správy odoslané „do sveta“. Pomocou programu si síce odstránite komentáre a statusy, ale fotografie vám naďalej zostanú. Tie musíme vymazať manuálne.

Momentálne vám aplikácia „uprace“ na sociálnej sieti Facebook. Onedlho sa spustí aj upratovanie na Twitteri. 

Viac o téme: Čistenie Facebook Filter Vyčistenie Washsimple
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Text: ami, Zdroj: mashable.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy