9 povolaní, vďaka ktorým budete atraktívny pre opačné pohlavie

žena, prekvapená, úsmev, brunetažena, prekvapená, úsmev, bruneta

Jedna z najväčších zoznamovacích aplikácií na svete nedávno uverejnila zoznam najžiadanejších pracovných pozícií u žien a mužov. Z prieskumu to vyzerá tak, že niektoré povolania sú pre ľudí atraktívnejšie a príťažlivejšie ako ostatné. Niektoré z povolaní sú dokonca celkom prekvapivé. Vybrali sme niekoľko z najžiadanejších povolaní, ktoré sa na zozname nachádzali a prekvapením bolo, že na to, aby bolo vaše povolanie atraktívne, nemusíte byť modelom alebo modelkou.

 

Zdravotná sestra

Každý chce, aby sa o nich niekto staral a bol po jeho boku v dobrom aj v zlom. A zdravotné sestry to robia každý deň, pretože to je ich prácou. Starostlivosť o ľudí odhaľuje vašu jemnejšiu, súcitnú stránku a partnera s takými vlastnosťami, by si želal snáď každý.

Policajt

Existuje dôvod, prečo je v televízii toľko úspešných televíznych seriálov, ktoré sa točia okolo polície. Ľudí ich práca zaujíma a obdivujú ich. Ženy chcú, aby ich niekto chránil a muži na druhej strane milujú ženy, ktoré sú schopné akcie.

Právnik

Je ťažké - dokonca nemožné - nájsť právnika, ktorý nie je sebavedomý. Títo ľudia majú charizmu a vedia používať slová vo svoj prospech, koniec koncov je to ich práca. Súčasťou ich povolanie sú tiež seriózne odevy u žien aj u mužov a často aj nadpriemerné platy. Najzaujímavejšia na nich však je profesionalita, ktorou často oplývajú.

Palubný sprievodca

Sú tu, aby vám pomohli, keď nikto iný nemôže alebo aspoň nevie ako. To je pravdepodobne to, čo robí letušky a stevardov neodolateľnými pre opačné pohlavie. Podľa štandardov danej leteckej spoločnosti sa musia ich zamestnanci starať o svoj vzhľad, byť upravení a vhodne oblečený, čo znamená, že vždy vyzerajú čo najlepšie.

Kuchár

Nie nadarmo sa hovorí, že láska prechádza cez žalúdok. Každý má rád dobré jedlo, a to najmä vtedy, keď ho pripravujú ruky niekoho, kto vás má úprimne rád. Navyše, keď dobrovoľne varíte pre iných ľudí znamená to, že sa o nich staráte a chcete, aby boli šťastní.

Pilot

To, že sa práve toto povolanie nachádza na zozname atraktívnych povolaní nie je prekvapujúce, hlavne, keď piloti sú skutočne zriedkavým nálezom. Ich schopnosť lietať ponad oceány robí ich prácu veľmi vzrušujúcou. K tomu si pripočítajte cestovanie a prestíž zamestnania, na ktoré si trúfne iba málokto a je jasné, prečo sú piloti tak žiadaní.

Architekt

Byť architektom si vyžaduje inteligenciu aj kreativitu. Architekti sú talentovaní jednotlivci, ktorí sú schopní využiť svoju predstavivosť a postaviť niečo krásne, čo je v skutočnosti dosť podobné vzťahu. Je pochopiteľné, prečo aj toto povolanie súčasťou zoznamu.

Osobný tréner

Všetci vieme oceniť zdravé a krásne telo. O to lepšie, keď ho viete jednoduchšie získať vďaka odbornej príprave vášho partnera, ktorý vám ukáže správny spôsob, ako dosiahnuť svoje fitnes ciele. Navyše, v takomto prípade na vášho osobného trénera pravdepodobne neminiete ani cent.

Psychológ

Fakt, že toto povolanie sa radí medzi atraktívne je úplne pochopiteľný. Títo ľudia sú totiž výborní poslucháči – je to ich práca. Ženy určite ocenia muža, ktorý ich dokáže dlho a so záujmom počúvať a na druhej strane pre mužov, ktorí majú problém sa zdôveriť, môžu byť každodenné stretnutia s terapeutkou veľmi prospešné.

Viac o téme: Práca Muž Žena Povolanie Atraktívna
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: brightside Foto:Gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy