Pridajte sa na Zoznam úspešných ľudí: Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Myslíte si, že práca by vás mala baviť, napĺňať, posúvať ďalej a byť každodennou výzvou? Na Slovensku, žiaľ, môžete o podobnej šanci len snívať, alebo nie? Hlavu hore, ak ste talentovaní, nadšení a šikovní, môžete sen o podobnej pracovnej skúsenosti premeniť na realitu, ponúkame vám totiž unikátnu príležitosť.

Prvý portál na slovenskom internete otvára svoje brány tým najlepším z vás. Zoznam, ktorý je jednou z najnavštevovanejších stránok v krajine, má takmer pol milióna reálnych užívateľov denne a stal sa lídrom v predaji internetovej reklamy ponúka víťazovi 6. ročníka Študentskej súťaže skvelú platenú stáž.

Pridaj sa k tým najlepším

Zoznam počas rokov svojho pôsobenia na Slovensku vytvoril pôsobivé portfólio produktov, ku ktorým medzi inými patrí aj jeden z najpopulárnejších spravodajských portálov Topky.sk, lifestylový magazín Feminity či jednotka medzi športovými webmi Športky.sk. Baví ťa hudba, film, cestovanie alebo technológia a chceš sa stať súčasťou dynamického pracovného tímu? Toto všetko a ešte omnoho viac môže zažiť stážista v Zozname. Zapoj sa do súťaže, nahliadni do zákulisia a získaj cenné pracovné skúsenosti, ktoré ťa katapultujú medzi najlepších v našej krajine.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Zapoj sa do Študentskej súťaže

Šiesty ročník Študentskej súťaže vyhlasuje IAB Slovakia. Prihlásiť sa môžu všetci študenti denného aj externého bakalárskeho, magisterského a inžinierskeho štúdia na vysokej škole alebo univerzite na Slovensku. Projekt treba vypracovať do 16. októbra 2015 na základe jedného zo zadaní, ktoré sme pre teba pripravili. Práce bude posudzovať odborná komisia, ktorá vyberie tie najlepšie a ich autorov pozve dielo osobne odprezentovať.

Zameraj sa na online prostredie

Zadania sú zamerané na rôzne oblasti online prostredia. Môžeš sa sústrediť na analýzu vplyvu reklamy, zahraničnú expanziu alebo online edukačný projekt. Podrobný popis zadaní nájdeš na stránke IAB Slovakia

Viac o téme: Študent Súťaž Stáž Zoznam IAB
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: ľgh; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy