Učte sa od najlepších: Google organizuje kurz zadarmo, miesto majú aj pre vás!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Gigant vyhľadávania si zaumienil vzdelávať používateľov v technikách fungovania jeho produktov. Inžinieri Google sa rozhodli svoje vedomosti zdieľať prostredníctvom online kurzu.

Kurz na vzdelávacej stránke Udacity zameraný na hĺbkové mechanické učenie techniky, ktorá využíva viacnásobné vrstvenie neurónových sietí  s cieľom lepšie porozumieť dátové súbory, tak uvidia nadšenci už čoskoro. Google hĺbkové učenie používa v produktoch ako je ich aplikácia Photos (Fotografie), ktorá dokáže automaticky kategorizovať obrázky podľa objektov na nich.

Trojmesačný kurz, na ktorý si je potrebné vyhradiť približne šesť hodín týždenne, sa skladá zo štyroch hlavných lekcií. Tie študentov naučia výhody hĺbkových systémov učenia ako aj vytvárať vlastné učebné modely. Participanti sa taktiež zaškolia v používaní TensorFlow softvéru, ktorý Google  používa vo svojich vlastných produktoch.


Mohlo by vás zaujímať: Lákavá dobre platená práca v atraktívnej firme: Vedeli by ste odpovedať na týchto 15 otázok?​


Seminár nie je pre začiatočníkov a Udacity ho odporúča študentom s aspoň dvoma rokmi skúseností v programovaní ako aj znalosťou aspoň základných poznatkov mechanického učenia. Študenti sa  doň však môžu prihlásiť kedykoľvek a dokončiť ho svojim vlastným tempom.

„Našim hlavným cieľom pri navrhovaní tohto kurzu bolo poskytnúť nadšencom mechanického učenia rýchlu a priamu cestu k riešeniu skutočných a zaujímavých problémov hĺbkovými technikami učenia,“ napísal vo svojom blogu výskumný pracovník Google a inštruktor spomínaného kurzu, Vincent Vanhoucke.

Viac o téme: Vzdelávanie Kurz Zadarmo Google
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ľgh; Zdroj: time.com; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy