Jeseň s HR Development Academy výhodnejšie

HR Development Academy vám aj tento rok ponúka atraktívny program na tohtoročnú jeseň i zimuHR Development Academy vám aj tento rok ponúka atraktívny program na tohtoročnú jeseň i zimu Zdroj: HRDA

Úspešný projekt HR Development Academy vám aj tento rok ponúka atraktívny program na tohtoročnú jeseň/zimu! Ako vždy vám prinesieme aktuálne informácie, ktoré sa profesionálne zaoberajú oblasťou rozvoja ľudských zdrojov a poskytneme inšpirácie i praktické skúsenosti renomovaných odborníkov z významných firiem.

 

Už v septembri sa stretneme pri diskusii na tému Agilné riadenie výkonnosti, pri ktorej zistíme aj to, či je metodika agilného riadenia správnou voľbou pre riadenie výkonnosti zamestnancov.

Môže Vám HR Controlling zvýšiť tržby, motiváciu či uľahčiť prácu? Pracuje Vaše oddelenie efektívne? Investujete do správnych ľudí a využívate ich znalosti dostatočne? Tieto a mnohé ďalšie otázky nám v novembri zodpovie téma HR Controlling.

A v závere roka sa zoznámime s témou Employer Branding, ktorá nám prezradí aký veľký vplyv má názor a prezentácia Vašimi zamestnancami na meno spoločnosti. Dozviete sa, či ste žiadaným zamestnávateľom verejnosti, prečo tomu tak je/nie je?

Ponúkame Vám jedinečnú možnosť zakúpiť si zvýhodnený Balík HRDA jeseň 2015 za 250 €*, ktorý zahŕňa všetky tri workshopy. Jeho zakúpením sa automaticky stanete členom akadémie, ktorá sa zaoberá najnovšími trendmi v HR oblasti. Vytvoríte si kontakt s odborníkmi pre jednotlivé témy. Prostredníctvom Balíka HRDA jeseň 2015 pomôžete svojej spoločnosti rásť, keďže vstup je prenosný a teda na vybrané témy sa môžu nahlásiť tí, ktorých sa workshop najviac dotýka.

Tešíme sa na Vás už v septembri!

Jeseň s HR Development Galéria fotiek (2)

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na hrda@hrda.sk alebo +421 907 79 77 99.
*250€ + DPH, cena workshopu samostatne je 95€ + DPH

-reklamná spáva-

Viac o téme: Projekt Jeseň Program HR Development Academy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; Foto: HRDA
Staršie správy
Staršie správy