Po anglicky ďalej zájdeš. Získaj zdarma online kurz angličtiny

Získaj online kurz anglického jazyka zadarmo.Získaj online kurz anglického jazyka zadarmo. Zdroj: photl.com

Chystáte sa na pracovný pohovor, ktorý bude prebiehať v anglickom jazyku alebo sa iba bojíte komunikovať v rodnými Angličanmi? Využite možnosť vzdelávať sa bezplatne.

V škole ste sa učili po anglicky preto, aby ste zvládli skúšky. Viete veľa gramatiky, ale máte zábrany komunikovať. Stále sa cítite nervózni, pretože robíte veľa chýb. Ale Vy predsa potrebujete angličtinu preto, aby ste vedeli reálne komunikovať, plynulo a korektne. Zlepšite si preto svoje znalosti vďaka profesionálne pripravenému a modernému výučbovému obsahu.

Neodkladajte viac štúdium angličtiny, ale začnite hneď teraz. Magazín Kariérainfo.sk pre Vás pripravil 14 dňový elektronický kurz angličtiny zdarma. Prihláste sa do online školy v troch jednoduchých krokoch. Stačí si vybrať jazykovú úroveň na ktorú sa aktuálne cítite, zaregistrovať sa a môžete hneď začať.

Má to svoje výhody:

  1. Flexibilita
    Elektronické kurzy sa prispôsobujú vašim požiadavkám. Odteraz môžete študovať kedykoľvek budete na to budete mať príležitosť.
     
  2. Úspora
    Ušetríte čas aj peniaze, pretože nemusíte nikam dochádzať.
     
  3. Efektivita
    Sami si vyberiete tempo, ktoré Vám bude vyhovovať a každú lekciu si môžete zopakovať toľkokrát, koľkokrát budete potrebovať.
     
  4. Interaktivita
    Učíte sa pomocou zaujímavých a atraktívnych študijných materiálov obsahujúcich audio ukážky a testy.

Kurz angličtiny Vám ponúka 2 368 interaktívnych cvičení a testov. Vyskúšate si najnovšie výučbové metódy a získate prístup k audio nahrávkam od rodených Angličanov. Pre samoštúdium získate prístup k ozvučenému slovníku, listen & talk – efektívnemu nástroju na precvičovanie výslovnosti slovíčok a fráz z kurzu a kontextovo prepojenému gramatickému výkladu vrátane príkladov použitia.

Kurz angličtiny od LANGMaster je určený:

  • Pre tých ktorí vedia čítať, ale nerozprávajú.
  • Pre tých, ktorí majú problém porozumieť hovorenej reči.
  • Pre tých, ktorí sa chcú pripraviť na pracovný pohovor.
  • Pre tých, ktorí chcú komunikovať s priateľmi zo zahraničia.

Využite skvelú možnosť vzdelávať sa bezplatne a prihláste do kurzu angličtiny hneď teraz. Taktiež máte možnosť využiť aj ponuku ďalších online kurzov.

Viac o téme: Kurz Angličtina Online Správa Anglický PR
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy