Zdokonaľte sa v angličtine efektívnou metódou z akéhokoľvek miesta

Zdokonaľte sa v angličtine efektívnou metódou z akéhokoľvek miesta.Zdokonaľte sa v angličtine efektívnou metódou z akéhokoľvek miesta. Zdroj: photl.com

V cudzom jazyku sa môžete zdokonaliť či už máte prácu alebo si prácu hľadáte. Aj keď v druhom prípade máte väčšiu výhodu – máte viac voľného času, tak prečo ho nevyužiť.

Už niekoľko rokov sa učíte anglický jazyk a myslíte si, že ste stále na tej istej úrovni? Máme pre vás riešenie, ako si môžete účinne osvojiť anglický jazyk. Spoločnosť Educonsulting prichádza s moderným a jedným z najefektívnejších systémov výučby anglického jazyka.

 

„Metóda DynEd zvyšuje efektivitu učenia a tak niekoľkonásobne urýchľuje zvládnutie jazyka oproti tradičným metódam,“ hovorí konateľka spoločnosti Educonsulting Dana Rebrošová.

Kurzy prebiehajú individuálne, či už v práci , na dovolenke alebo v pohodlí domova.  Teda všade tam, kde si viete nájsť čas pre seba. Takto sa ušetrí veľa precestovaného času a tiež je vhodným riešením pre ľudí, ktorí nemajú v mieste bydliska iné možnosti. Počas štúdia nemusíte byť pripojený na internet, je  len na vás, kde a kedy si nájde čas na učenie.

„Minimálne raz za dva týždne sa  odporúča na internet pripojiť a dáta si zosynchronizovať. Keďže ide o systém kombinovaného vzdelávania študenti majú okrem samoštúdia na počítači k dispozícii aj vysoko kvalifikovaného lektora,“ vysvetľuje Rebrošová.

Čo Vám ďalej výučba s metódou DynEd ponúka?

  • 2-3x väčšiu efektivitu štúdia
  • Dôraz na počúvanie a hovorenie (85% času)
  • Učenie sa v „bezpečnom prostredí“, nebudete sa báť robiť chyby
  • Skutočne individualizovanú výučba – obsah kurzov sa neustále prispôsobuje vašej aktuálnej jazykovej úrovni
  • Obrovský rozsah a rozmanitosť kurzov
  • Možnosť štúdia kedykoľvek a kdekoľvek
  • Merateľnosť pokroku štúdia
  • Pravidelná spätná väzba
  • Inteligentný sprievodca štúdiom
  • Skúseného lektora, ktorý vás bude podporovať
     

V čom je systém DynEd jedinečný ?

DynEd vyvinul špeciálne časovo variabilné počítačové testy na stanovenie úrovne jazykových schopností. Okrem toho má tento systém aj priebežné kontrolné testy a jedinečné testy plynulosti hovoreného prejavu. Zároveň ponúka bezplatnú technickú podporu na lokálnej aj európskej úrovni, ako aj bezplatné automatické aktualizácie všetkých kurzov.

Metóda DynEd, založená na vedeckých výskumoch a optimálnom využití technológií, predstavuje zásadný posun vo výučbe anglického jazyka. Rozvíja všetky štyri jazykové schopnosti (počúvanie, hovorenie, čítanie a písanie). Behom osvojovania si jazyka sa v mozgu rozvíja najprv počúvanie. Schopnosť, ktorá sa rozvíja následne, je hovorenie, ktoré je potrebné často precvičovať spolu s počúvaním.

„Systém DynEd využíva jednu z najpokročilejších technológií rozpoznávania reči, ktorá pomáha rozvíjať plynulosť prejavu študenta,“ hovorí konateľka spoločnosti Educonsulting.

Systém výučby angličtiny Dyned je založený na verbálnych komunikačných schopnostiach a maximálne individualizovanom prístupe ku každému študentovi. Študenti si osvojujú praktické jazykové schopnosti, nebudujú len poznanie jazyka.

„Neučíme primárne teóriu jazyka ani gramatiku, ale pripravíme Vás na situačné použitie jazyka v praxi, vrátane gramatiky. “ povedala Dana Rebrošová.
 

Vyberte si kurz šitý na mieru

Systém DynEd je svojím obsahom zďaleka najrozsiahlejší, ponúka viac ako 10 rôznych kurzov. Každý kurz je špeciálne vyvinutý pre určitú vekovú kategóriu a jazykovú úroveň. Úrovne DynEd zodpovedajú požiadavkám pre zloženie medzinárodných skúšok príslušných stupňov jazykovej spôsobilosti (CEFR, Cambridge Exam, TOEFL, TOEIC).

Ponúkame služby firemným zákazníkom ale aj jednotlivcom t.j. všetkým, kto si uvedomujú, že plynulá komunikácia v angličtine sa stáva nutnou podmienkou pre uplatnenie na trhu práce, ale i v osobnom živote. Výučba je zaisťovaná s podporou vysoko kvalifikovaných lektorov, ktorí majú dlhodobú prax.

Spoločnosť educonsulting, s.r.o. je certifikovaným vzdelávacím partnerom spoločnosti DynEd na území Slovenskej republiky. Cieľom spoločnosti je ponúknuť špičkové a efektívne riešenia vzdelávania dospelých zamerané hlavne na komunikačné schopnosti v angličtine, ktoré sú uplatniteľné v praktickom živote. Viac informácií o možnostiach štúdia nájdete na stránke spoločnosti educonsulting.

 

 

Viac o téme: Doma Domu Kurz Angličtina Učenie Výučba Jazyk Z Článok Kurzy Anglický PR
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: PR článok, Video: tubechop.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy