Skombinujte výučbu angličtiny so zdravým životným štýlom

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: Anglická škola

Persona Vita je prvý vzdelávací program na Slovensku, ktorý kombinuje výučbu angličtiny s prvkami zdravého životného štýlu a osobného rozvoja.

Program Persona Vita je jedinečný vzdelávací program, ktorý v sebe spája dva druhy učenia. Jedno je učenie sa anglického jazyka systémom efektívnej Callanovej metódy a druhé predstavuje akési intuitívne učenie sa a pochopenie princípov fungovania života, vysvetlené na praktických príkladoch z každodenného života. Workshopy sa budú striedať s telesnými aktivitami vonku v prírode, ale aj s relaxáciami a meditačnými chvíľkami oddychu.

PR Galéria fotiek (6) Zdroj: Anglická škola
Vitelier Galéria fotiek (6) Zdroj: Anglická škola

Čo je našim cieľom. Kam vás chceme doviesť?

Okrem jazykovej prípravy je účelom programu previesť účastníkov mnohými podstatnými oblasťami  života, spoločne si ich rozobrať na drobné a zamyslieť sa nad tým, ako žijeme svoj život, čo je v ňom podstatné, s čím sme spokojní a čo by sme v ňom chceli zmeniť a zdokonaliť.

Úlohou bude určiť si:

  • náš východiskový  stav – kde sa práve nachádzame, aké máme problémy, v akej sfére, ako nám bránia žiť spokojný a šťastný život
  • vyhliadky do budúcna – naše ciele a sny; čo sme už dávno chceli spraviť, ale stále sme to neurobili a prečo sa k tomu nevieme dokopať
  • naše možnosti a spôsoby, ako sa tam dostať – techniky osobného rozvoja, konkrétne kroky a rady, ktoré môžete aplikovať denne a nezaberú vám viac ako 20 min. času

Kurz osobného rozvoja Galéria fotiek (6) Zdroj: Anglická škola

Dôležitým momentom bude tiež pomenovať si najčastejšie bloky, ktoré nás brzdia v komunikácii s partnerom alebo s nadriadeným v práci, prípadne nám sťažujú výchovu našich detí alebo celkovo naše fungovanie v spoločnosti či medzi priateľmi. Ukážeme si, ako pracovať na ich odstránení, aby sme sa dokázali posunúť vpred. 

Netreba zabudnúť na 3 hodiny angličtiny denne pre začiatočníkov, mierne alebo stredne pokročilých! To je celkom slušná dávka vzdelávania na jeden týždeň, čo poviete? Za absolútne bezkonkurenčnú cenu 390 eur by ste takúto nádielku márne hľadali.

Ako to bude vyzerať?

Aby sme toto všetko zvládli, celý program je rozdelený do troch častí: Deň príchodu - nedeľa podvečer, je určený na spoločné zoznámenie sa. Jadro programu - od pondelka do piatku (5 dní), pričom každý deň bude špeciálne tematicky zameraný:

  • Pondelok - ME, MYSELF & WORLD: bude dňom sebapoznávania a ponorenia sa do svojho vnútra
  • Utorok – MY INNER TRUTH: deň komunikácie s cieľom naučiť sa vyjadrovať svoje pocity a myšlienky
  • Streda – VALUES IN MY LIFE: bude zameraná na hospodárenie s vašimi financiami a najčastejšie chyby, ktoré robíme pri výchove detí  
  • Štvrtok – VITELIER Day: zdravý životný štýl s extra dávkou rôznorodých cvičení a chutných a zdraviu prospešných dobrôt aj s návodmi na ich prípravu
  • Piatok – CELEBRATION OF JOY: bude celý o návrate do detských tvorivých čias a jeho výsledkom bude ucelený obraz nášho ďalšieho smerovania v živote (hry a tance)

Posledný deň, sobotné dopoludnie, si spolu zhodnotíme uplynulé dni a oceníme všetky vykonané aktivity a „good job“, ktorý ste odviedli. Zároveň sa budete môcť poprechádzať po Trhu Inšpirácie, ktorý bude príjemnou bodkou za celým programom.

Stretnete sa so zaujímavými osobnosťami, odborníkmi v daných oblastiach a špeciálnymi hosťami, ktorí budú dôležitou súčasťou niektorých aktivít a s ktorými môžete zdieľať svoje skúsenosti a opýtať sa ich na čokoľvek. Celý program bude navyše doplnený rôznymi zaujímavými audio a video dokumentmi.

Cieľom programu je uvedomiť si, ako svoj život žijeme a ako by sme ho chceli žiť a následne dokázať uplatniť určité princípy a kroky predstavené počas jednotlivých dní tak, aby výsledkom bola pozitívna zmena v prežívaní nášho každodenného života.

Zápis do programu prebieha v týchto dňoch, rezervujte si miesto, pretože počet osôb na jeden termín je obmedzený na 25. Ubytovanie v chatovej oblasti Modra – Harmónia s plnou penziou je zahrnuté v cene programu.

PR Galéria fotiek (6) Zdroj: Anglická škola

 

Termíny:

7.7. – 13.7. (júl) - nedeľa až sobota, 6 nocí

25.8. – 31.8. (august) – nedeľa až sobota, 6 nocí

Rozvíjajte svoje jazykové schopnosti a ponorte sa do svojho JA s nami!

Tím Anglická škola a Vitelier

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Škola Správa Anglická PR
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: Anglická škola

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy