50 zamestnávateľov mieri na Kariéra EXPO v Košiciach: Nenechajte si ujsť stovky pracovných príležitostí, jedinečné workshopy a prednášky známych spíkrov

Už 8. júna 2023 privíta Spoločenský pavilón tisícky návštevníkov na jedinečnom veľtrhu práce Kariéra EXPO. Už dlhšiu dobu premýšľate nad zmenou zamestnania? Hľadáte vhodné pracovné príležitosti, kde by ste mohli uplatniť svoj potenciál? Končíte štúdium a zamýšľate sa nad budúcou kariérou? Zaujímate sa o najnovšie trendy vo svete práce? Radi by ste zistili, ako sa presadiť vo veľkom konkurenčnom boji? To všetko a ešte oveľa viac vás čaká na Kariéra EXPO v Košiciach.

Príďte si nájsť nové zamestnanie, zúčastnite sa množstva workshopov a inšpirujte sa príbehmi spíkrov zvučných mien. Spoznajte zamestnávateľov, ktorí sú špičkou v oblasti IT, ľudských zdrojov, automotive, technológií a ďalších odvetví. Medzi vystavovateľmi nebudú chýbať ani popredné slovenské a svetové spoločnosti ako IBM, Accenture, Ministerstvo obrany - ozbrojené sily, Magna, Solar Turbines a Východoslovenská energetika Holding a.s.. Tešiť sa môžeťe na približne 50 vystavovateľov. Ich zoznam nájdete na stránke podujatia Kariéra EXPO Košice

Nechajte sa inšpirovať množstvom zaujímavých spíkrov

Aj tento rok z hlavného pódia zaznejú zvučné mená, ktorých príbehy a skúsenosti sú tou správnou motiváciou na ceste k dosiahnutiu úspechu. Zažite prednášky našich hostí, ktorí sú nie len úspešnými influencermi, skvelými motivátormi, verejne známymi osobnosťami ale predovšetkým odborníkmi na aktuálne témy zo sveta práce.

Naučte sa vyniknúť v konkurenčnom boji a získajte svoju prácu snov

Základom úspechu je kvalitný životopis. Spoznajte najnovšie trendy v písaní životopisu, odprezentujte svoje skúsenosti v tom najlepšom svetle, zaujmite potencionálneho zamestnávateľa a získajte cennú konkurenčnú výhodu. Návštevníkom ponúkame možnosť dostať priamu spätnú väzbu na ich životopis a zlepšiť tak svoje možnosti pri výbere nového zamestnania.

Objavte svoj skrytý potenciál a naberte zdravé sebavedomie

Počas podujatia budete mať jedinečnú príležitosť spoznať osobne zamestnávateľov z rôznych oblastí, zúčastniť sa workshopov, počas ktorých vám odborníci poradia, kde sa skrývajú vaše silné stránky. Pred stretnutím so zamestnávateľmi si budete môcť vyskúšať modelový pohovor, aby vás nezaskočila žiadna otázka a boli ste tak maximálne pripravení.

Podujatie Kariéra EXPO v Košiciach vám ukáže, že nikdy nie je neskoro začať sa vzdelávať a odhodlať sa k zmene zamestnania. Využite jedinečnú možnosť naštartovať svoju novú kariéru. Zaregistrujte sa a získajte vstupenku ZDARMA na skvelé podujatie Kariéra EXPO Košice.

50 zamestnávateľov mieri na Galéria fotiek (2)

Zažijete bohatý interaktívny program plný rôznych workshopov pod vedením skúsených odborníkov. Môžete sa tešiť na stovky pracovných príležitostí, z ktorých si len stačí vybrať tú správnu. Počas celého podujatia zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, voľby zamestnania, sebarozvoja a množstvo ďalších tém z oblasti kariérneho poradenstva.

Špeciálnym partnerom podujatia Kariéra EXPO v Košiciach je EURES a Košický samosprávny kraj. Hlavným mediálnym partnerom TV JOJ. Generálnym partnerom je Deutsche Telekom IT Solutions Slovakia. Hlavným partnerom podujatia je Kaufland. Partnermi sú HRQ, Inmetric,  IT Valley Košice, Otvorená Hra a Slovenská asociácia koučov. Podujatie vzniká pod záštitou Prešovského samosprávneho kraja a s podporou Mesta Košice. Veľtrh prinášame v spolupráci s partnermi Predpredaj.sk a Rádio VIVA.

 

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy