Pridajte sa k TOP zamestnávateľom a staňte sa súčasťou Kariéra EXPO v Košiciach

Po mimoriadnom úspechu v Nitre, jedno z najväčších kariérnych podujatí - Kariéra EXPO mieri priamo do metropoly východu. Už 8. júna 2023 sa opäť otvoria brány Spoločenského pavilónu pre tisícky návštevníkov, ktorí si ani tento rok nenechajú ujsť jedinečnú možnosť stretnúť popredných zamestnávateľov v regióne. Miestnym firmám sa otvára príležitosť nadviazať osobný kontakt s množstvom kandidátov a spoznať tak potenciálnych zamestnancov priamo na podujatí.

Kariéra EXPO ako veľtrh práce v znamení úspechu

Viac ako 50 vystavovateľov, viac ako 3000 návštevníkov a viac ako len veľtrh práce. Aj takto môžeme popísať tohtoročnú premiéru nitrianskeho Kariéra EXPO, ktorý nie len naplnil, ale ďaleko prekročil všetky očakávania.

Kariéra EXPO je podujatie, ktoré dokáže osloviť nie len záujemcov aktívne hľadajúcich prácu, ale aj pracujúcich, ktorí dlhšiu dobu premýšľajú nad zmenou zamestnania a čakajú na ten správny impulz. Je to ideálny spôsob, ako na jednom mieste súčasne stretnúť kvalifikovaných odborníkov a mladé talenty, ktoré sa po ukončení štúdia usilujú nájsť perspektívne uplatnenie na trhu práce.

Samozrejme aj tento rok sa bude niesť v znamení bohatého sprievodného programu. Chystáme množstvo inšpiratívnych prednášok pod vedením známych osobností a odborníkov na slovo vzatých. Návštevníci si môžu otestovať svoje jazykové a IT zručnosti, vyskúšať si rôzne modelové situácie počas simulovaného pohovoru, či využiť možnosť profesionálneho fotenia na CV.

Kariéra EXPO ponúka predovšetkým príležitosť stretnúť tých najlepších zamestnávateľov v regióne a zmeniť svoj kariérny život od základov.

Obávate sa, či Kariéra EXPO dokáže naplniť vaše očakávania?

Výsledky prieskumu úspešnosti Kariéra EXPO z roku 2022, prelomia aj tie najväčšie obavy zamestnávateľov. Viac ako 90% spoločností vyjadrilo svoju celkovú spokojnosť. Len 6% zúčastnených firiem uviedlo, že stanoveným kritériám nezodpovedal žiaden z prítomných kandidátov.

Prečo sa pridať medzi najlepších zamestnávateľov v regióne?

Pokladáte sa za výnimočnú spoločnosť? Dokážte, že ste expertmi vo svojom odvetví a podeľte sa s ostatnými o svoje úspechy. Zviditeľnite svoju spoločnosť v očiach verejnosti a presvedčte ich o svojich kvalitách.

Využite jedinečnú možnosť priamej interakcie s uchádzačmi o zamestnanie. Vypočujte si názory skúsených kandidátov, či mladých nádejných talentov a získajte odpovede, ktoré vám napomôžu k získaniu konkurenčnej výhody.

Medzi vystavovateľmi nebude chýbať množstvo popredných svetových spoločností, ktorých zvučné mená sú garanciou kvality. Aj tento rok Košice privítajú spoločnosti, ktoré si nenechali ujsť príležitosť získať tých správnych kandidátov. Záujemcovia o zamestnanie tak budú mať možnosť nájsť uplatnenie v takmer všetkých pracovných odvetviach: administratíve, bankovníctve, cestovnom ruchu, doprave, logistike, IT, manažmente, marketingu, obchode, výrobe a ďalších.

Staňte sa aj vy súčasťou veľtrhu práce Kariéra EXPO v Košiciach a rezervujte si svoj stánok v predstihu. Zaregistrujte sa ešte dnes na https://karieraexpo.zoznam.sk/kontakt-vystavovatelia/

Viac o téme: Košice Kariéra EXPO
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy