Forbes 30 pod 30 je späť

September sa tento rok začne v znamení inšpiratívnych príbehov a veľkých myšlienok mladých ľudí, ktorí toho dokázali veľa už pred tridsiatkou a sú inšpiráciou pre ostatné generácie. Bratislavská Stará tržnica sa od 9. do 11. septembra stane miestom ôsmeho ročníka česko-slovenského festivalu mladej energie a nápadov, Forbes 30 pod 30.

Forbes v rámci rebríčka už po ôsmykrát ocení 30 mladých osobností z rôznych oblastí, v ktorých napriek svojmu mladému veku vynikajú.

Hlavný event sa uskutoční v piatok 10. septembra v priestoroch budovy Starej tržnice, kde účastníkov čaká zaujímavý program s inšpiratívnymi spíkrami ako Peter Hajduček (co-founder & CEO, Footshop), Andrej Kiska mladší (partner, Credo Ventures), Kaspar Kirsis (head of sales, Printful Lotyšsko), Viktor Fischer (investičný partner, Rockaway Capital), Filip Široký (vedec, Cern), alebo Jana Kovalčíková (herečka a producentka). V rámci celodenného programu, nebudú chýbať panelové diskusie, rozhovory 1-on-1, case studies, ale aj tradične populárne Car Pitch, v ktorých si mladí talentovaní ľudia môžu nájsť investora pre svoje projekty.

Forbes 30 pod 30 Galéria fotiek (4)

V rámci programu Forbes odovzdá ocenenia osobnostiam rebríčka 30 pod 30 zo Slovenska https://www.forbes.sk/30pod30-rocnik-2021/ a Česka https://forbes.cz/zebricky/30p30-21/

Novinkou je pokračovanie programu v sobotu 11. septembra, kedy sa účastníci budú môcť zapojiť do dobrovoľníckej činnosti, ktorú organizujeme s Pontisom a BROZom.

Nenechajte si ujsť možnosť spoznať šikovných mladých ľudí z Čiech a Slovenska, načerpať inšpiráciu, ale aj dobrú náladu a množstvo príležitostí na networking, alebo príjemný rozhovor.

Forbes 30 pod 30 Galéria fotiek (4)

Vstupenky Forbes 30 pod 30 sú dostupné do 9. septembra v rôznych cenových hladinách, vrátane zvýhodneného vstupného pre študentov a členov spolupracujúcich coworkov za 38 €. Vstupné pre študentov a členov spolupracujúcich coworkov s ročným predplatným za 62 €, bežné vstupné za 75 €, bežné vstupné s ročným predplatným Forbes SK za 99 € a vstupné pre predplatiteľov za 59 €.

Vstupenky kúpite na: Tickpo.sk

Forbes 30 pod 30 Galéria fotiek (4)

Podrobný program podujatia a všetky informácie o aktuálnych COVID opatreniach nájdete na: https://www.forbes.sk/forbes-30-pod-30-2021-program/

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
 
Staršie správy
Staršie správy