Hľadáte zdravotnícky personál? Zadarmo vám pomôžeme nájsť hrdinov týchto dní!

kariera, nemocnice, záchranárikariera, nemocnice, záchranári

Aj my v Kariéra.sk si uvedomuje vážnosť situácie, a preto sme sa rozhodli podať pomocú ruku nemocniciam a rýchlym záchranným službám. Radi by sme pomohli zvládnuť nesmiernu ťažkú situáciu a aktuálny nápor v zdravotníctve prostriedkami, ktoré máme k dispozícii.

 

 

 

 

Vzhľadom na to, v akej situácii sa momentálne nachádzame, chceme poskytnúť tento inzertný priestor na nábor lekárov, zdravotných sestier a zdravotníckeho personálu, zadarmo až do konca mája 2020. Počas tohto obdobia ponúkame možnosť uverejniť bezodplatne neobmedzený počet inzerátov.

Na to, aby mohli byť inzeráty uverejnené, je potrebná registrácia. Zaregistrovať sa dá pomocou tohto linku: https://kariera.zoznam.sk/registracia. Ak to bude z časových dôvodov potrebné, registráciu radi vybavíme my. Stačí túto požiadavku oznámiť na tejto mailovej adrese suchova@firma.zoznam.sk.

Aby sa tieto inzeráty rozšírili k čo najväčšiemu počtu ľudí, budú zadarmo podporené aj pomocou online magazínov z portfólia Zoznam.sk, ako napríklad Topky.sk a KarieraInfo.sk. Zároveň budú tieto pracovné ponuky uverejnené aj na našich fan stránkach na Facebooku.

Touto formou vyzývame všetky nemocnice a rýchle záchranné služby, ktoré to potrebujú, aby sa na nás obrátili. Radi pomôžeme.

Ak chcete pomôcť aj vy, ale nie ste zdravotník, spravíte tak jednoducho - seďte doma.

Alebo podporte iniciatívu Kto pomôže Slovensku.

 

Viac o téme: Pomoc Zdravie Nemocnice Zamestnanci Koronavírus
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy