Do otcovho obchodu nikto nechodil, syn sa rozhodol, že mu zachráni podnikanie: Stačilo, aby napísal toto

Sociálne siete dnes dokážu veľa. Spojiť ľudí, ktorí sú od seba ďaleko, zdieľať zaujímavé myšlienky a nápady a napríklad aj zachrániť podnikanie. Že neveríte? O to, aby malá prevádzka so sladkými donutmi neskončila s predajom, sa postaral syn jej majiteľa. Ľudia sa totiž do obchodu veľmi nehrnuli, čo majiteľa trápilo. Jeho syn sa na to už nevydržal pozerať a rozhodol sa, že sa pokúsi o záchranu prevádzky. Pozrite sa, čo urobil.

 

 

Dlhočizné rady pred obchodom, vypredané už skoro ráno, len pár hodín po otvorení. Aj toto zažil pekár a majiteľ prevádzky so šiškami, s ktorým to nevyzeralo dobre a hrozilo, že svoje podnikanie bude musieť zabaliť. Stačil však jeden príspevok na sociálnej sieti Twitter, ktorý zachránil celú prevádzku.

"Môj otec je veľmi smutný, pretože nikto nechodí do jeho nového obchodu so šiškami," napísal v sobotu na Twitter  majiteľov syn. K postu mladík pripojil aj plačúceho smajlíka a fotku svojho otca, stojaceho za pokladňou so smutným výrazom na tvári a fotku prázdneho parkoviska pred obchodom.

Do otcovho obchodu nikto Galéria fotiek (6)

 

 

Príspevok zanedlho získal vyše 600-tisíc lajkov a viac než 280-tisíc retweetov. Medzi tými, ktorí zdieľali tento príspevok, bol aj herec nominovaný na Oscara, James Woods. Vo svojom príspevku napísal: "Pomôžte tomuto pánovi."

Správa o smutnom majiteľovi sa dotkla tisícky ľudí, ktorým prišlo ľúto, že nemá zákazníkov. Mnohí sa dokonca rozhodli mu pomôcť - vybrali sa do prevádzky a kúpili si šišky. Svoju návštevu aj zdokumentovali a zdieľali radosť na majiteľovej tvári.

Do otcovho obchodu nikto Galéria fotiek (6)

 

Majiteľov syn na Twitteri onedlho informoval, že všetko vypredali a aký je šťastný z toho, čo sa podarilo. "Len som chcel, aby ste mali najnovšie informácie. Kompletne sme vypredali všetky šišky a koláče. Ste úžasní. Neviem ani, ako sa mám poďakovať všetkým, ktorí prišli a podporili nás ako lokálneho výrobcu. Veľa to znamená pre moju rodinu."

Do otcovho obchodu nikto Galéria fotiek (6)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Podnikanie
  • Autor: © Zoznam/ext
  • Zdroj: Zdroj: today.com; Foto: Twitter

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy