Ste z východu a ovládate nemčinu? Táto firma hľadá 60 zamestnancov, prihláste sa

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Káblový operátor UPC otvorí v Košiciach nové zákaznícke back-office centrum, v ktorom v prvej fáze prijme na plný pracovný úväzok 60 nových zamestnancov. Od októbra tohto roku bude nové pracovisko v metropole východného Slovenska poskytovať klientske služby pre zákazníkov vo Švajčiarsku, pre tamojšiu spoločnosť UPC. Podľa hovorcu spoločnosti Jaroslava Kolára súvisí otvorenie nového pracoviska v Košiciach s rozširovaním a skvalitňovaním zákazníckej starostlivosti v rámci spoločnosti UPC v regióne strednej a východnej Európy.

"Táto investícia potvrdzuje, že na Slovensku máme kvalitných a vzdelaných ľudí, čo zvyšuje atraktivitu našej krajiny z hľadiska investovania. Som rád, že týmto zároveň rozšírime pôsobenie našej spoločnosti poskytovaním zákazníckych služieb pre tak náročný trh, akým je Švajčiarsko," povedal generálny riaditeľ spoločnosti UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller.

Spoločnosť UPC už v Košiciach začala s náborom nových zamestnancov. "Od záujemcov sa očakáva dobrá znalosť nemeckého jazyka a komunikatívnosť, prax v tejto oblasti je výhodou. Všetky novo vzniknuté pracovné miesta sú na plný pracovný úväzok s pracoviskom v Košiciach," priblížil Kolár.


Prečítajte si tiež: Firmy z tohto odvetvia si nevedia rady: Tržby im rastú závratne, Slováci tu však nechcú pracovať


Spoločnosť UPC Švajčiarsko je multimediálnym operátorom, ktorý poskytuje 1,3 milióna zákazníkom viac ako 2,5 milióna televíznych, internetových a telefónnych služieb. Spoločnosť UPC vo Švajčiarsku je súčasťou spoločnosti Liberty Global, medzinárodného poskytovateľa káblových služieb, pôsobiaceho vo viac ako 30 krajinách v Európe, Latinskej Amerike a Karibiku.

Spoločnosť UPC Česká a Slovenská republika patrí medzi poskytovateľov TV, internetových a telefónnych služieb v Českej republike a na Slovensku. V obidvoch krajinách pokrýva svojou sieťou viac ako 2 milióny domácností a poskytuje viac ako 1,5 milióna televíznych, internetových a telefónnych služieb pre vyše 800.000 zákazníkov.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Upc Miesta Pracovné Voľné Košice
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy