Hľadáte super brigádu? Poďte pracovať pre Bratislavu!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Hlavné mesto chce niektoré svoje oddelenia na bratislavskom magistráte rozšíriť počas leta aj o mladých odborníkov. Do sekcie dopravy, územného plánovania, správy komunikácií, životného prostredia či stavebných činností hľadá 13 študentov vysokých škôl. Vybraní záujemcovia by mali na jednotlivých oddeleniach pracovať od júla do septembra, po septembri by mohol najlepší študent z každého oddelenia dostať prácu aj na trvalý pracovný pomer.

Žiadosti s požadovanými dokladmi, ako je životopis, potvrdenie o návšteve školy či motivačný list, treba posielať poštou na oddelenie ľudských zdrojov bratislavského magistrátu, a to najneskôr do 14. júna. Bližšie informácie sú záujemcom k dispozícii na webovej stránke hlavného mesta.


Prečítajte si tiež: Zarobte si cez leto: Vyberte si z týchto fantastických brigád!​


Pilotným projektom v rámci "nápadu" hlavného mesta v tomto smere bolo prijatie prvých externých pracovníkov z radov vysokoškolákov pre prípravné práce v súvislosti so 7. Európskym summitom regiónov a miest. Ten sa bude konať od 8. do 9. júla v Bratislave a predstavuje jedno z otváracích podujatí v rámci Predsedníctva SR v Rade EÚ. Od polovice mája tak začalo na bratislavskom magistráte brigádovať 17 študentov.

 

Viac o téme: Bratislava Super Mesto Brigáda Nájsť Hlavné Brigádu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR, redakcia; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy