Odborníci z HR oblasti, nezmeškajte februárové Raňajky s Kariérou: Pozrite si program obľúbeného podujatia

Na februárových Raňajkách s Kariérou, obľúbenom HR podujatí, sa budeme rozprávať o tom, či sa dá práca milovať a čo robiť, aby táto láska nevyprchala. Taktiež si povieme, ako môže byť marketingový manažér srdcom spoločnosti. Zaujali vás tieto témy a radi by ste sa o nich dozvedeli viac? Zarezervujte si vaše miesto na Raňajkách s Kariérou, ktoré sa budú konať 14. februára v bratislavskej Design Factory.

Obľúbené HR podujatie pokračuje aj v novom roku. Na Valentína, 14. februára 2020, sa stretneme v Bratislave v Design Factory, kde budeme opäť rozoberať zaujímavé a inšpiratívne témy z oblasti HR.

Podujatie odštartuje prezentácia trénerky, konzultanky a koučky Martiny Georgievovej, ktorá bude hovoriť o láske k práci, či je možná a čo robiť vtedy, ak z nej človek vyhorí. Po krátkej pauze na chutnú kávu bude podujatie pokračovať rozprávaním na tému, ako sa môže marketingový manažér stať srdcom spoločnosti. Prezentáciu si pre vás pripravil Matej Kolarovský, Head of GroupM Operations.

Súčasťou Raňajok budú opäť príjemné rozhovory, možnosť networkingu s profesionálmi z HR branže, chutné pohostenie, káva aj čaj.

Na Raňajkách s Kariérou môžete byť aj vy

Zaujal vás program februárových Raňajok? Radi by ste si vypočuli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí sa nahlásiť cez formulár na stránke www.ranajkyskarierou.sk. Pozor, počet miest je obmedzený, preto sa s rezervovaním vášho miesta poponáhľajte.

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how. Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi či kouč Ján Dubnička. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: V. Anjel
 
Staršie správy
Staršie správy