Raňajky pre zamestnávateľov už tento piatok: Pozrite sa, aké témy sú pripravené

Aj novembrové HR podujatie Raňajky s Kariérou sa bude niesť v znamení zaujímavých a podnetných myšlienok. Na obľúbenom podujatí už 15. novembra privítame Evu Gáborikovú, ktorá pôsobí ako medzikultúrna koučka a facilitátorka a Martina Spana, počítačového vedca a popularizátora informatiky, programovania a umelej inteligencie. Pútavé témy a inšpiratívne idey sú pripravené, budeme radi, ak si prednášky našich spíkrov vypočujete spolu s nami.

 

Viete, ako vystupujú Slováci v multikultúrnej spolupráci? Údajne ťahajú za kratší koniec. Ako je to s našou spoluprácou s rozličnými kultúrami, prezradí medzikultúrna koučka Eva Gáboriková, ktorá má z tohto prostredia bohatú prax. Medzikultúrne školenia pripravovala pre rôzne známe spoločnosti a na novembrových Raňajkách sa s vami podelí o zaujímavé zistenia a cenné skúsenosti.

Druhým spíkrom novembrových Raňajok bude Martin Spano, ktorý sa venuje popularizácii informatiky, programovania a umelej inteligencie. Vo svojej prednáške Vezme mi robot moju prácu? prezradí, ktorým pozíciám hrozí, že ich nahradia roboty. Martin Spano prednáša na technologických konferenciách a aktívne sa zapája do verejnej diskusie o umelej inteligencii.

Na Raňajkách s Kariérou môžete byť aj vy

Zaujal vás program novembrových Raňajok? Radi by ste si vypočuli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí sa nahlásiť cez formulár na stránke www.ranajkyskarierou.sk. Pozor, počet miest je obmedzený, preto sa s rezervovaním vášho miesta poponáhľajte.

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how. Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi či kouč Ján Dubnička. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Ranajky s karierou
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: evagaborikova.eu; Wikipedia Martin Spano

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy