Tajomstvá neverbálnej komunikácie a užitočné tipy pre firmy: Pozrite sa, ako dopadli májové Raňajky s Kariérou

Májové Raňajky s Kariérou hostili známu Noru Laukovú, odborníčku na neverbálnu komunikáciu a Borisa Lukáča, skúseného odborníka, ktorý hosťom porozprával o tom, ako efektívne pracovať na rozvoji ľudí. Prítomných tak ako vždy čakalo chutné pohostenie, príjemná atmosféra a množstvo zaujímavých informácií. Nestihli ste si rezervovať miesto na Raňajkách s Kariérou? Pozrite sa, ako to na podujatí vyzeralo.

 

 

Raňajky s Kariérou už tradične otvorilo chutné pohostenie, voňavá káva a čaj. Keďže sa o podujatie začalo zaujímať čoraz viac záujemcov, hostia si už májové Raňajky mohli užívať vo väčších a komfortnejších priestoroch.  

Ako prvá na Raňajkách s Kariérou vystúpila Nora Lauková, odborníčka na neverbálnu komunikáciu, psychologička, terapeutka, profesionálna koučka a lektorka. S prítomnými hosťami sa podelila o svoje vedomosti a bohaté skúsenosti s neverbálnou komunikácou. Prezradila, čo všetko je dôležité všímať si pri snahe "čítať" človeka a čomu sa vyvarovať. O tému bol medzi hosťami veľký záujem, odborníčka dostávala od prítomných množstvo zaujímavých aj zvedavých otázok.

Tajomstvá neverbálnej komunikácie a Galéria fotiek (6)
Tajomstvá neverbálnej komunikácie a Galéria fotiek (6)

 

Po krátkej prestávke pokračovali Raňajky druhou prezentáciou, ktorú si pripravil Boris Lukáč, lektor, konzultant, kouč a facilitátor. Hosťom predstavil koncept Mysliteľna.sk, ktorý ponúka tréningy a školenia tímom aj jednotlivcom. Predstavil dostupné možnosti, ktorými možno pracovať na rozvoji zamestnancov. S prítomnými sa podelil aj o svoje dlhoročné skúsenosti, ktoré získal na top manažérskych pozíciách či ako nadšenec v stategickom a HR poradenstve.

Tajomstvá neverbálnej komunikácie a Galéria fotiek (6)
Tajomstvá neverbálnej komunikácie a Galéria fotiek (6)

 

Ďalšie Raňajky už nezmeškajte

Nestihli ste májové Raňajky? Nevadí, už teraz pracujeme na ďalších. Zarezervujte si vaše miesto na podujatí vopred. Predbežný záujem o účasť na podujatí Raňajky s Kariérou môžete nahlásiť e-mailom na ranajky@firma.zoznam.sk. Podrobné informácie o mieste a čase konania podujatia sa dozviete po potvrdení rezervácie miesta. Tešíme sa na vás.

Tajomstvá neverbálnej komunikácie a Galéria fotiek (6)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Raňajky s kariérou
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Kariéra.sk; Foto: JZ

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy