Pozor na zlých zamestnancov a psychopatiu vo firme: Toto podujatie by malo zaujímať každého zamestnávateľa

Pracovný portál Kariéra.sk pokračuje s prípravou podujatia Raňajky s Kariérou, určenom špeciálne pre HR komunitu, aj v roku 2019. Prvé tohtoročné podujatie sa uskutoční už 15. februára, na ktorom odznejú atraktívne témy. Na vašu pozornosť sa už teraz teší odborníčka na výber správneho zamestnanca, ale aj špecialista na korporátnu psychopatiu. Prečo by ste na tomto evente nemali chýbať?

 

 

Každý zamestnávateľ sa stretáva so situáciou, keď do firmy potrebuje nájsť nových zamestnancov. Miriam Mártonová zo spoločnosti Performia prezradí, ktoré faktory sú pri rozhodovaní o prijatí ľudí do tímu tie najhlavnejšie, ak chce majiteľ alebo personalista dosiahnuť zvýšenie tímovej produktivity a efektivity.   

Ako druhý na podujatí Raňajky s Kariérou vystúpi PhDr. Daniel Tůma, M.A., B.A., český výcvikový psychológ pre manažment, ktorý zároveň pôsobí aj ako špecialista na profily osobnosti a špecialista na sociálnu patológiu firemného prostredia. Vo svojej prezentácii sa bude venovať korporátnej psychopatii, jej diagnostike a porozpráva tiež, ako pred ňou ochrániť firmy.

 

Zarezervujte si miesto na Raňajkách s Kariérou

Radi by ste sa zúčastnili februárového podujatia Raňajky s Kariérou? Máme voľné miesta, avšak pozor, počet hostí je obmedzený. Zarezervujte si preto vaše miesto čo najskôr. Svoju účasť môžete nahlásiť e-mailom na ranajky@firma.zoznam.sk.  Podrobné informácie o mieste a čase konania podujatia sa dozviete po potvrdení rezervácie miesta.

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované už od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how. Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi či kouč Ján Dubnička. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Kariéra.sk Raňajky s kariérou
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy