Aká je finančná vzdelanosť zamestnancov?

Zdroj: thinkstockphotos.com

V spoločnosti Alfa Life si uvedomili, že ich potenciálni klienti často nemajú vôbec jasno v otázkach hrubej mzdy, čistej mzdy, odvodov, sociálneho, zdravotného a dôchodkového zabezpečenia. Preto sa rozhodli, že vzdelávanie zamestnancov môže byť jeden zo spôsobov ako šíriť osvetu a zvýšiť tak povedomie aj v uvedených oblastiach a zabezpečiť rozšírenú finančnú vzdelanosť.

Cieľom je prostredníctvom inovatívneho konceptu prispieť k spokojným a finančne vzdelaným zamestnancom. Spokojnosť zamestnanca nie je daná len výškou jeho príjmu, ale najmä schopnosťou správne s ním zaobchádzať.

Alfa Life vie atraktívnou formou sprostredkovať komplexné a odborné informácie z oblasti sociálneho, nemocenského, zdravotného a dôchodkového zabezpečenia. Aby boli všetky informácie zrozumiteľné aj pre laika, využívajú unikátny systém vizuálnej prezentácie. Pokračovanie článku

Inovatívny vzdelávací program Peniaze alebo život? predstaví Alfa Life na konferencii HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov 2018 už tento štvrtok, 29.novembra v Bratislave.

Zdroj: www.hrda.sk

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy