Ako získať a udržať talenty vo firme? Príďte sa to naučiť

Už 16. februára otvára projekt HRDA svoje prvé podujatie. Workshop na tému Talent manažment a plánovanie nástupníctva. Jedným zo spíkrov bude skvelá Zuzka Száraz, ktorá pôsobí ako HR manažér v obľúbenom kníhkupectve Martinus.

Nikde inde nenájdete toľko knihomoľov ako práve u nás. V rodinnej firme stále veríme, že do práce patria priateľstvá, kde nás spájajú mnohé koníčky, kde si vieme zo seba vystreliť, kde za všetko, čo sme dokázali, vďačíme ľuďom, ktorí každý deň premieňajú našu víziu na realitu.

Milujeme knihy. Knihy sú pre nás darom. Sme posadnutí vzdelávaním - samých seba i navzájom. Zlepšovanie samých seba sa týka všetkých oblastí aj ľudí: od lepšieho servisu pre zákazníkov po samotný spôsob riadenia firmy, od našich kníhkupcov po nášho CEO.

Stále sme geekovia a máme odvahu start-upov. Objavili sme veľa nových spôsobov, ako využiť technológie na zlepšenie našich služieb pre zákazníkov i na zjednodušenie našej práce (a uznávame, že v niektorých prípadoch aj len na obyčajnú zábavu).

Sme presvedčení, že správni ľudia, so správnymi hodnotami, so správnymi zručnosťami a na správnych pozíciách, nepotrebujú takmer žiadne pravidlá alebo prísne vedenie na to, aby prinášali výnimočné výsledky.

Martinus Akadémia je systém rozvoja našich ľudí, ktorú neustále vylepšujeme. Na jej tvorbe sa podieľa mnoho našich kolegov, ktorých nájdete na rôznych oddeleniach i pozíciách.

Na februárovom workshope HRDA sa podelím o svoje prvé pocity a postrehy z prostredia tejto inšpiratívnej firmy a poodhalím vám trochu viac, ako sa dá pracovať s talentami „inak“.

Zuzana Száraz, HR manažér

Ako získať a udržať Galéria fotiek (2) Zdroj: HRDA

Viac informácií o podujatí nájdete na Facebook/LinkedIn. Lístky v predaji TU, alebo píšte na hrda@hrda.sk.

 

Viac o téme: S Práca Workshop Ľuďmi HRDA Talentami Mladými
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, HRDA
  • PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy