Organizujete konferenciu? Hopin taxi vyrieši dopravu za vás

Organizovať konferenciu je náročné. Chcete sprostredkovať návštevníkom čo najlepší zážitok. Základom je samozrejme dobrý obsah, ale potom je tu plno drobností, ktoré odlišujú priemernú konferenciu od dobrej konferencie. Medzi ne patrí aj doprava spíkrov a účastníkov.

 

 

 

 

 

Mnoho bratislavských konferencií sa obracia s dôverou práve na taxi aplikáciu HOPIN TAXI:

Doprava zahraničných hosti z letiska

HOPIN zabezpečí logistiku vašich zahraničných hostí na letisko Schwechat a bratislavské letisko. Jednoducho nám stačí ich harmonogram a my zabezpečíme vyzdvihnutie a odvoz reprezentatívnymi vozidlami.

Doprava hostí a organizačného tímu v rámci Bratislavy

HOPIN biznis je pre váš organizačný tím ideálne riešenie. Vytvoríme vám jedno spoločné konto s viacerými užívateľmi a dobijete si kredit. Potom sa jednoducho prihlásite do aplikácie a vozíte sa. Všetky jazdy vám budú odrátané z kreditu.

Do spoločného konta môžete pridať aj hostí. Jednoducho si budú vedieť zavolať taxík na presun medzi hotelom a konferenciou.

Niečo naviac pre vašich návštevníkov

Možnosť odviesť sa taxíkom na konferenciu alebo afterpárty môžete vyriešiť dvoma spôsobmi:

  • Promo kód

Promo kód je ideálne riešenie hlavne pre organizačný tím, ktorý s ním má minimálne starosti. HOPIN vám vygenerujeme Promo kód podľa vašich predstáv (text promo kódu a hodnota) a vy o ňom informujete svojich návštevníkov. Promo kód návštevník zadá do aplikácie HOPIN TAXI vo svojom smartfóne a získa kredit na jazdu.

Promo kód je ideálne riešenie pre väčšie konferencie. Každý účastník si objedná taxík individuálne kedy chce a kam chce. Rovnako je promo kód ideálne riešenie pre neformálne menšie konferencie, kde máte istotu, že všetci účastníci majú smartfón a vedia pracovať s aplikáciami.

  • Tablety

Druhé riešenie dopravy pre návštevníkov konferencie sú tablety. HOPIN vám zapožičia tablety s aplikáciou na objednávanie taxíka. Tablety sú ideálne riešenie ak chcete účastníkom poskytnúť tú extra osobnú starostlivosť. Najlepšie je ak tablety obsluhujú hostesky.

Jazda z tabletu môže byť celá na účet konferencie, môže tam byť nastavená len zľava z jazdy (napr. 5€) alebo si jazdu plne hradí účastník.

Tablety sú v dizajnových stojanoch a pôsobia reprezentatívne. Sú ideálnym riešením pre menšie a stredné konferencie, biznis konferencie či plesy.

V prípade otázok napíšte na bratislava@hopintaxi.com.

 

Viac o téme: Dovoz Doprava Konferencia Domov Taxi Odvoz Klienti Podujatie Klientov Hopin
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, Hopin
Staršie správy
Staršie správy