Čo čaká oblasť ľudských zdrojov v roku 2017? Na toto sa pripravte

Zdroj: HRDA

Projekt HRDA už sedem rokov stabilne pôsobí vo svete HR. Mnohým spoločnostiam pomohol nastoliť účinné interné procesy a dosiahnuť tak efektívnejší a rýchlejší rast. Tento rok tomu nebude inak a môžete sa tešiť na inovovanú ôsmu sezónu, počas ktorej vám poskytneme priestor na podnetné diskusie, výmenu skúseností, názorov a postojov len s tými najväčšími rybami zo sveta HR.

 


 

Naším cieľom je poskytnúť priestor na spoločné riešenie otázok, problémov a výziev, s ktorými sa borí každá spoločnosť. Rovnako sledujeme trendy a poskytujeme vždy tie najaktuálnejšie informácie, inšpirácie a metódy z oblasti ľudských zdrojov. Projekt svojím zameraním otvára dvere riaditeľov, HR manažérov, personalistov, ale aj ďalších vedúcich pracovníkov spoločnosti.

Tento rok ponúkame štyri živé diskusie na témy:

16. február.2017 HRDA workshop:
Talent manažment a plánovanie nástupníctva
Máte vyriešenú otázku nástupníctva vo vašej spoločnosti? Kto prevezme voľnú funkciu a 100% nahradí chýbajúci článok? A čo ak náhle vypadne CEO, viete, kto preberie jeho riadiacu funkciu? TOP manažérov zvábia iné firmy a čo potom?

6. apríl 2017 HRDA workshop:
Hry, gamifikácia a aplikácie – Nová éra rozvoja manažérskych zručností
Gamifikácia ponúka manažérom účinné nástroje na strategické analýzy, riešenie problémov a rozhodovanie, ktoré používajú šachoví majstri a experti v oblasti teórie hier. Na tomto workshope HRDA získate inšpirujúci zážitok, v rámci ktorého sa rozvíjajú strategické zručnosti, profesionálny a pestrý výučbový proces a podporí osobný rast.  

1. jún 2017 HRDA workshop:
Generačný mix vs. Interná komunikácia a firemná kultúra
Dobrá firemná kultúra napĺňa ciele firmy a robí spoločnosť užitočnou pre svoje okolie. Dôležitým faktorom pre splnenie tohto ideálneho stavu je fungujúca interná komunikácia a zvládnutý generačný mix.

28. september 2017 HRDA workshop:
Employer Branding v procese budovania zamestnávateľskej značky
Každá firma má svoju značku zamestnávateľa. Takmer vždy však existuje rozdiel medzi imidžom firmy (ako zamestnávateľa vnímajú potenciálni zamestnanci) a identitou značky zamestnávateľa (ako by manažment chcel, aby bola vnímaná). Tento rozdiel je práve predmetom cielených aktivít Employer Brandingu.

Sériu workshopov uzavrie v novembri 2017 konferencia HRDA: Rozvoj ľudských zdrojov 2017
Ôsmy ročník Konferencie HRDA prinesie zhrnutie v oblastiach HR, ktorým sme sa venovali na jednotlivých WS v priebehu roka. Toto veľkolepé podujatie ponúka množstvo prekvapení, ako aj nastolenie trendov pre nasledujúcu sezónu. Konferencie sa každoročne zúčastňujú riaditelia a kľúčové osobnosti firiem.

Pre viac info sa k nám pridajte na LinkedIn, píšte na semancova@hrda.sk, alebo volajte 0911 797 799.

Viac o téme: Konferencia Novinky Zdroje Ľudské Workshop Workshopy Personalistika 2017 HR Konferencie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy