V tejto spoločnosti dajú príležitosť každému

Hľadáte si prácu, no bojíte sa, že vás bude obmedzovať nedostatok skúseností, vzdelanie, zdravotný stav či rodinné záväzky? Nemusí to tak byť – stačí sa prihlásiť na jednu z pozícií v reštauráciách McDonald’s. Spoločnosť dáva príležitosť študentom, zdravotne znevýhodneným, mamičkám a oteckom na rodičovskej dovolenke či cudzincom.

V tejto spoločnosti dajú príležitosť Galéria fotiek (5)

Príjemné prostredie aj super kariéra

Predstavte si, že ste práve skončili vysokú školu a ste motivovaný zamestnať sa a naučiť sa niečo nové. Objaví sa však starý známy problém: bez praxe vás nepozvú ani na pohovor. Čo teraz? Dobrou správou je, že každý, kto sa rozhodne pre McDonald’s, má rovnakú šancu nájsť si tu prácu. Na tréningoch a školeniach si osvojíte nové zručnosti. Pri práci získate správne pracovné návyky a dostanete príležitosť naučiť sa komunikovať, plánovať si čas, spolupracovať a nakoniec aj manažovať tím. To všetko sú dôležité schopnosti, ktoré vám pomôžu naštartovať kariéru a nájsť si novú prácu oveľa ľahšie. Skvelé je, že aj bez vzdelania či praxe si zamestnanci vedia dobre zarobiť – McDonald’s je totiž známy tým, že ich platy sú férové a často vyššie ako u konkurencie.

V tejto spoločnosti dajú príležitosť Galéria fotiek (5)

Pre mnohých ľudí je náročné pracovať každý deň alebo na plný úväzok. V McDonald’s si však dokážu privyrobiť podľa vlastných potrieb a vybrať si z rôznych typov úväzkov. Príležitosť dostane napríklad aj vitálny dôchodca, ktorý má pár voľných dní v týždni. Naplánuje si zmeny tak, aby mohol byť ráno v práci a podvečer stihol v televízii obľúbenú reláciu. V práci trávi čas aktívne v spoločnosti mladých ľudí, ktorí sa k nemu správajú s rešpektom. Vďaka príjemnej pracovnej atmosfére si však už od prvého dňa všetci navzájom tykajú. Pre McDonald’s pracujú aj ďalší, pre ktorých je náročnejšie skĺbiť svoj rozvrh s prácou, vrátane mamičiek a oteckov s malými deťmi či tými, ktorí trpia zdravotnými obmedzeniami.

To, že sa v McDonald’s pracuje skvelo potvrdzuje aj celoslovenský prieskum Najzamestnávateľ portálu Profesia.sk. Spoločnosť sa v ňom už piaty rok po sebe umiestnila na prvých priečkach v segmente Cestovný ruch, gastro a hotelierstvo.

Aké benefity ponúka McDonald’s?

  • Bezkonkurenčná výška mzdy
  • Stravné príspevky
  • Bonusy za pracovný výkon
  • Odmeny za pracovné i životné jubileá
  • Flexibilita pracovného času
  • Zľavy na produkty v prevádzkach alebo partnerských firmách
  • Zdravotná starostlivosť (aj v oblasti psychického zdravia v rámci spolupráce s Koalíciou firiem za duševné zdravie)

Zaujalo vás to? Viac informácii o voľných pracovných pozíciách v spoločnosti McDonald’s nájdete na stránke https://mcdonalds.topjobs.sk/volne-miesta 

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy