Pracovné ponuky na Slovensku: Zarobte si 1500 až 2350 EUR mesačne

Hľadáte si nové zamestnanie so slušným platom? Prácu, v ktorej vás za váš výkon adekvátne odmenia? Dnes pre vás pracovný portál Kariéra.sk pripravil výber zaujímavých ponúk z rôznych kútov Slovenska, v ktorom platy nejdú pod 1500 eur. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto práce: Skalica

Ponúkaný plat: 1500 – 2000 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Pracovnou náplňou je riadenie jednotnej komunikácie, flexibilné reagovanie na dianie na pridelených pracoviskách, podpora riadiacich zamestnancov a komunikácia so zástupcami zamestnancov. Zamestnávateľ vám ponúkne príspevok na dopravu, príspevok na bývanie, dôchodkové doplnkové sporenie a ďalšie finančné a nefinančné bonusy. Viac sa o tejto pozícii dozviete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Brezno

Ponúkaný plat: 1500 – 2350 €

Máte odhodlanie, ambície a skúsenosti s riadením tímu? V tom prípade je táto pozícia vhodná práve pre vás. Ako manažér obchodnej skupiny NN budete zodpovedať za adaptáciu, rozvoj, motiváciu, rozširovanie a vedenie svojho tímu. Tiež sa postaráte o monitoring, obchodné výsledky a spĺňanie stanovených plánov. Pozrite sa, aké benefity a ďalšie výhody pre vás zamestnávateľ pripravil. Viac sa o tejto pozícii dozviete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 2200 €

Máte skúsenosti ako hovorca a baví vás marketing ? Chcete dosahovať ciele a zvyšovať predaj služieb spoločnosti? Slovíčko ,,nedá sa“ nepoznáte? Máte odborné znalosti a zručnosti a skúsenosti v oblasti propagácie, práce s médiami, nastavovania nových procesov, reagovania na aktuálne trendy? Ak ste viackrát odpovedali áno, nečakajte a zašlite svoj životopis už dnes. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Michalovce

Ponúkaný plat: 1715 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Budete zodpovedať za celkový chod predajne, budete mať na starosti plánovanie cieľov a ich dosahovanie. Taktiež budete viesť tím s približne 30 ľuďmi, organizovať ich prácu, úlohy aj pracovné zmeny. Zamestnávateľ vám na oplátku ponúkne istotu stabilnej práce, zaujímavú mzdu, zľavy u partnerov a množstvo zaujímavých benefitov. Všetky výhody a podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava, Historická budova Jurkovičovej teplárne

Ponúkaný plat: od 1650 €

Spoločnosť Medusa hľadá šikovného kolegu na pozíciu Kuchár v novovznikajúcom projekte Werk. Náplňou práce je pripravovanie jedál, dbanie na kvalitu, udržiavanie poriadku, čistoty, hygieny a dohliadanie na skladové zásoby. Zamestnávateľ ponúka zaučenie od skvelých šéfkuchárov, možnosť profesionálneho a finančného rastu a rôzne zamestnanecké benefity. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Ponuka Slovensko Dobrý plat
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy