Hľadáte si prácu s dobrým platom? Tu sú ponuky z celého Slovenska so mzdami od 1500 až 2500 eur

Zdroj: Getty Images

Túžite po zamestnaní s dobrým platom? V ktorom za dobre odvedenú prácu dostanete adekvátnu odmenu? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber ponúk z celého Slovenska, v ktorých zamestnávatelia na platoch rozhodne nešetria. Pozrite si, aké pozície sú momentálne voľné a koľko si na nich môžete zarobiť.

Miesto práce: Dolný Kubín

Ponúkaný plat: 1 715 eur (38,75 hod./týžd.)

Na tejto pozícii budete zodpovedať za celkový chod predajne, budete mať na starosti plánovanie cieľov a ich dosahovanie. Taktiež budete viesť tím s približne 30 ľuďmi, organizovať ich prácu, úlohy aj pracovné zmeny. Zamestnávateľ vám tiež zverí objednávanie a správne rozmiestnenie tovaru, dodržiavanie firemných pravidiel, aby ste zabezpečili spokojnosť zákazníkov. To však nie je všetko. Pozrite sa, čo všetko vás čaká a aké odmeny pre vás zamestnávateľ pripravil. Viac sa o tejto pozícii dozviete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1684 - 1981 eur

Ako špecialista controllingu budete riadiť likviditu a cash flow spoločnosti, budete zodpovedať za zostavenie a vyhodnocovanie vybraných nákladových budgetov, za financovanie investičných projektov, budete manažovať hotovosť a pohľadávky, taktiež bude vašou úlohou finančný controlling, analýza ekonomických údajov a dát. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Dostupná je na portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Nitra

Ponúkaný plat: 1750-2100 eur

Radi by ste sa uplatnili na tejto pozícii? Bude vás na nej čakať monitorovanie a analyzovanie mesačných nákladov na dopravu, zlepšovanie procesov, budete zodpovedať za odosielanie zariadení a náhradných dielov, budete tiež podporou obstarávania a výroby, čaká vás tiež riadenie malého tímu. Zistite všetky podrobnosti o ponúkanej práci, inzerát nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Vranov nad Topľou

Ponúkaný plat: 1500-1800 eur

Vedenie účtovného oddelenia, komplexné účtovníctvo, ale aj vypracovanie štatistických výkazov a hlásení. Tieto úlohy budú na vašich pleciach, ak uspejete vo výberovom konaní na pozíciu Hlavný účtovník/účtovníčka. Okrem spomenutých činností vás bude čakať aj vyhotovovanie podkladov potrebných pre konsolidovanú účtovnú závierku, zabezpečovanie daňového výkazníctva, taktiež aj kontrola účtov, zaúčtovaných dokladov a skladového hospodárstva. Bola by pre vás táto pozícia ako stvorená? Dobre si ju celú preštudujte a zašlite zamestnávateľovi svoj životopis, urobiť tak môžete na portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: 100% home office alebo kancelária v Banskej Bystrici, Košiciach či v Bratislave

Ponúkaný plat: 1700 eur

Láka vás svet IT? Radi a dobre komunikujete? Ak áno, táto pozícia je pre vás skvelou príležitosťou. Ako Salesforce konzultant budete využívať kombináciu svojich konzultačných schopností, obchodných a technických znalostí na efektívnu integráciu ucelenej technológie do biznis prostredia našich klientov a na dosiahnutie čo najlepších výsledkov biznisu. Zaujala vás táto pozícia? Pozrite si kompletnú náplň práce aj ďalšie podrobnosti, pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Dobrý plat
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Kariéra.sk; Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy