Práca pre zručných ľudí v Nitre a okolí: Pozrite si voľné pracovné miesta a koľko na nich zarobíte

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si prácu v okolí Nitry? Máme pre vás pracovné ponuky v mestách Nitra, Zlaté Moravce a Vráble. Voľné pracovné miesta sú rôznorodé a zamestnávatelia v nich hľadajú šikovných a zručných ľudí. Pozrite si všetky ponuky a ak vás niektorá z nich zaujme, neváhajte na danú pozíciu zareagovať zaslaním svojho životopisu.

Ponúkaný plat: 4,20 eur/hod. podľa stupňa zaškolenia. Fixný základ od 4,20 €/hod, neskôr 4,50€/hod, mesačné bonusy do 0,90 €/hod, hlukový príplatok 0,716 €/hod + stravné lístky + príplatky za prácu nadčas/cez víkend/v noci. Príspevok na DDS 2%, letný a zimný bonus. Možnosť rastu.

Miesto práce:  Nitra
Počet voľných miest: 4

Na pozícii zoraďovač lisov/nastavovač bude vašou úlohou obsluha postupových lisov, zoraďovanie lisovacích nástrojov podľa pracovných inštrukcií, manipulácia s lisovacími nástrojmi pomocou žeriavu alebo VZV (školenie zabezpečuje externá firma). Pracuje sa na tri zmeny, zamestnávateľ ponúka zaškolenie aj potrebné kurzy. Viac o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk. 

Ponúkaný plat: od 1000 eur/mesiac (finálna úroveň základnej zložky mzdy závisí od skúseností a znalostí kandidáta)

Miesto práce: Nitra
Počet voľných miest: 4

Ako nástrojár junior budú vašimi úlohami pomocné práce v nástrojárni (čistenie nástrojov, natieranie nástrojov), pomocné administratívne činnosti (evidencia náhradných dielov), údržba a oprava lisovacích a strihových nástrojov, ale napríklad aj zhotovenie dielcov podľa technickej dokumentácie a operatívnych požiadaviek pre zabezpečenie výroby Chcete sa o tejto pozícii dozvedieť viac? Kliknite na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 620 - 850 eur
Základná nástupná mesačná mzda 620 € +mesačný dochádzkový bonus 50 € + príspevok na dopravu + príplatky SO, NE, nadčas, SV nad rámec Zákonníka práce + letné, zimné odmeny.

Miesto práce: Vráble
Počet voľných miest: 20

Čo vás čaká pri montáži dosiek plošných spojov? Budete ručne alebo automaticky osádzať dosky plošných spojov (práca v sede alebo v stoji), vašou úlohou tiež bude balenie do krabíc, ľahká mechanická montáž na základe výrobného plánu, ale aj testovanie na jednoduchých testovacích strojoch. Zistite o tejto pozícii viac, dostupná je na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: základná mzda 623 eur + prítomnostná prémia + prémie + príplatky, - prítomnostná prémia 60,-€, - prémie do 18%, - príplatky za nadčasy, - 13. - 14. plat, - Nástupná mzda s bonusmi a príplatkami je v reále vyššia a finálna výška mzdy bude definovaná na pohovore na základe pracovných skúseností kandidáta

Miesto práce: Zlaté Moravce
Počet voľných miest: 14

Na tejto pozícii budete zodpovedať za montáž komponentov a kompletovanie dielcov do hermetických kompresorov. Poďte pracovať pre spoločnosť, ktorá má dlhoročné skúsenosti v kompresorovej technológii. Všetky podrobnosti o práci operátora výroby nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 818 - 980 eur. Uvedená mzda je pre neskúseného kandidáta, na základe skúseností je základná mzda 980€ a viac. Po 2 rokoch vyplácaný 13. a 14. plat, náborový bonus 300€. Nástupná mzda s bonusmi a príplatkami je v reále vyššia.

Miesto práce: Zlaté Moravce
Počet voľných miest: 10

Vašou úlohou na pozícii nastavovač strojov a zariadení bude nastavovať parametre v automatickom a manuálnom režime strojov, montážnych liniek, statorových liniek, lisov. Taktiež budete zodpovedať za vykonávanie korekcií parametrov na strojnom zariadení, za správnu činnosť na pridelenom strojnom zariadení a vykonávať priebežné merania výrobkov rôznymi meradlami, na 2D alebo 3D stroji. Čo ešte? Všetko o pracovnej ponuke nájdete na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 950 - 1400 eur. Základná mzda od 950€ + príplatky + bonusy 13. a 14. plat, náborový bonus 300€. Nástupná mzda s bonusmi a príplatkami je v reále vyššia aj na základe skúseností kandidáta.

Miesto práce: Zlaté Moravce
Počet voľných miest: 4

Zaujíma vás, aká je náplň práce na pozícii Elektronik - Údržbár? V tejto práci vás čaká zabezpečenie údržby strojov a prevádzky, ktorá je zameraná na výrobu kompresorov. Zodpovedať tiež budete za modernizáciu elektronických a elektrických častí strojov na zabezpečenie chodu výroby a taktiež bude vašou úlohou vyriešenie technických porúch a výpadkov. Kompletný popis tejto práce nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 820 - 1200 EUR
základná nástupná mzda 790 € + mesačné prémie (do výšky 15%), rôzne príplatky, 13. a 14. plat

Miesto práce: Nitra
Počet voľných miest: 10

Na pozícii nastavovač/zoraďovač bude vašou úlohou nastavovanie strojov pre jednotlivé zákazky, údržba chodu strojov v predpísanej kvalite počas pracovných zmien, kontrola nastavenia a kontrola výrobkov či evidencia a vedenie príslušnej dokumentácie. Zaujíma vás kompletná pracovná náplň na tejto pozícii a chcete vedieť, čo všetko zamestnávateľ ponúka? Inzerát nájdete na portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Nitra Práca Práca v nitre
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy