Na pohovor s oblečením zadarmo? Známa značka chce pomôcť ľuďom hľadajúcim prácu

Zdroj: pixabay.com

Známa odevná spoločnosť H&M chce pomáhať všetkým, ktorých čaká dôležitá udalosť v živote: hľadanie si novej práce. Urobiť dobrý prvý dojem na pohovore môže uchádzačom pomôcť aj slušné a vhodné oblečenie. A preto sa značka H&M rozhodla požičať obleky na 24 hodín zadarmo tým, ktorých čaká pracovný pohovor.

Nová požičovňa oblekov bola spustená 16. apríla v Spojenom kráľovstve a v máji sa spustí aj v Spojených štátoch. Záujemcom budú k dispozícii obleky v námorníckej modrej od veľkosti XS až po XXL.

Spoločnosť H&M potvrdila, že zákazníci, ktorí si oblek požičajú a vrátia ho do 24 hodín, zaň nebudú musieť platiť. Vrátiť ho však musia v zakúpenom obale na vrátenie a nechať ho vyčistiť v čistiarni, ktorá spolupracuje so značkou H&M.

Zákazníci dokonca nebudú musieť platiť ani za drobné poškodenia ako škvrny či slzy, budú však musieť zaplatiť celú sumu obleku v prípade, že bude veľmi poškodený.

Cieľom tejto aktivity je pomáhať. H&M značka chce podať pomocnú ruku všetkým, ktorých čaká pracovný pohovor, aby sa im aj vďaka ich oblečeniu podarilo urobiť dobrý prvý dojem.

Ďalším dôvodom je snaha známej odevnej spoločnosti byť viac udržateľnou. Preto ponúka svojim zákazníkom namiesto kúpenia obleku možnosť si ho prenajať. Spoločnosť tento rok spustila aj špeciálnu kolekciu. Minimálne polovica materiálov, ktoré sú v danom oblečení použité, sú z udržateľných zdrojov. Cieľom H&M je do roku 2030 používať iba recyklované alebo inak udržateľné zdroje materiálov.

Viac o téme: Pohovor H&M Oblek zadarmo
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: businessinsider; Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy