Majte životopis ako profík: S týmto CV sa vám otvoria dvere do novej práce

Viete, ako vyzerá dobrý životopis? V skutočnosti to nie je žiadna veda. Stačí, ak sústavne pracujete na obohacovaní vášho CV a využívate všetky príležitosti, aby ste doň mohli uviesť čo najviac zaujímavých pracovných skúseností. Druhou dôležitou úlohou je podať tieto informácie zrozumiteľne, jasne a usporiadane. S tým má však stále veľa uchádzačov problém. Nevedia, ako informácie zoradiť, ako text upraviť tak, aby personalista už počas prvého rýchleho skenovania životopisu pochopil, že má pred sebou vhodného kandidáta. Ak sa s týmto problémom trápite aj vy, nezúfajte, máme pre vás šikovné riešenie.

Majte aj vy životopis ako profík, môžete ho získať za pár minút na pracovnom portáli Kariéra.sk. Zabudnite na klasický životopis vo Worde či CV-čko s obyčajným, tuctovým alebo nevydareným vzhľadom. Na Kariéra.sk nájdete nové, atraktívne šablóny životopisov, vďaka ktorým vaše CV zaujme hneď na prvý pohľad. Prečo sa oplatí vytvoriť si životopis na Kariéra.sk? 

  1. Nezabudnete uviesť dôležité informácie
    Viete, čo napísať do životopisu? Na všetko, čo by ste pri vytváraní vášho CV mohli zabudnúť, vás upozorní šikovný formulár na Kariéra.sk. Prevedie vás celým procesom vytvorenia profi životopisu, krok po kroku. Upozorní vás na všetko dôležité, čo musíte vyplniť. Ponúka aj možnosť doplnenia ďalších, voliteľných informácií, vďaka čomu môžete potenciálnemu zamestnávateľovi o sebe prezradiť čo najviac. Nestane sa tak, že vo vašom životopise budú chýbať údaje, ktoré o vás zamestnávateľ nevyhnutne potrebuje vedieť.
  2. Chýbajú vám zručnosti grafika? Dizajnový životopis môžete mať za pár sekúnd
    Máte životopis plný zaujímavých zručností a skúseností? Skvelé. Teraz ich však musíte predať zamestnávateľovi. A keďže sa o vás dozvedá najprv zo životopisu, je dôležité, aby boli usporiadané správne. Nie každý zvláda grafickú úpravu životopisu a nevie si vytvoriť zaujímavé, dizajnové CV. To ale šikovne rieši pracovný portál Kariéra.sk. Nielenže vás prevedie celým procesom vytorenie životopisu, už v prvom kroku si môžete vybrať vzor, ako chcete, aby vaše CV vyzeralo. Vyberiete si klasický alebo pôjdete do moderného, trendy vzhľadu?

    Majte životopis ako profík: Galéria fotiek (3)
  3. Zvýšte svoje šance na úspech, dajte o sebe vedieť zamestnávateľom
    Ak chcete posilňiť svoju šancu na úspech, môžete váš životopis sprístupniť zamestnávateľom? Čo to znamená? Vaše CV sa uloží do databázy životopisov, do ktorého majú prístup iba zamestnávatelia, ktorí hľadajú zaujímavých kandidátov. Ak ich váš životopis zaujme, budú vás kontaktovať s pracovnou ponukou, ktorú ste možno pri prezeraní voľných pracovných miest prehliadli. Zvýšte svoje šance získať novú prácu a dovoľte zamestnávateľom, aby vás videli.

Majte životopis ako profík: Galéria fotiek (3)

Viac o téme: Životopis Šablóna životopisu
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Kariéra.sk
 
Staršie správy
Staršie správy