Chcete si privyrobiť pred Vianocami? Máme pre vás zaujímavé brigády

Zdroj: Getty Images

Pred Vianocami sa zíde každé euro navyše. Či už preto, aby ste mohli svojich najbližších obdarovať pekným darčekom, alebo aby ste si na štedrovečernom stole mohli dopriať množstvo chutných jedál. Alebo si zarobené peniaze navyše môžete odložiť na horšie časy. Bez ohľadu na to, na čo peniaze potrebujete, zíde sa mať prehľad o zaujímavých pracovných ponukách, vďaka ktorým si môžete privyrobiť. Pracovný portál Kariéra.sk pre vás vybral niekoľko ponúk, pozrite sa, či vás niektorá zaujme.

 

Miesto: Senec
Ponúkaný plat: 4,5 €/hod
Hľadáte si jednoduchú manuálnu prácu v sklade? Vašou úlohou bude vykládka a nakládka tovaru. Podrobnosti o ponuke nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto: Rakoľuby (Nové Mesto nad Váhom)
Ponúkaný plat: 6,33 €/hod
Pracuje sa od pondelka do piatka od 22:00 do 06:00, budete zodpovedať za vykladanie tovaru z krabíc, zakladanie tovaru do regálov, skladanie krabíc a podobne. Všetko o tejto pracovnej ponuke je dostupné na Kariéra.sk.

 

Miesto: Žilina
Ponúkaný plat: 5,15€/hod
Na tejto pozícii vás čaká montáž automobilových sedačiek, manuálna práca na výrobnej linke, obsluha strojov na montáž autosedačiek. Čo ešte? Pozrite si celú ponuku na Kariéra.sk.

 

Miesto: Bratislava
Ponúkaný plat: 25€/upratanie
Ide o prácu jedenkrát do týždňa - kompletnú generálku kancelárií. Zamestnávateľ sa prispôsobí, kedy vám vyhovuje pracovať - jediná podmienka je mimo pracovnej doby (od 17:00 alebo v sobotu). Všetky podrobbnosti o ponúkanej práci nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto: Bratislava
Ponúkaný plat: predavač (4€/h), pokladník (5€/h)
Poďte pracovať do prevádzky s vianočnými ozdobami a dekoráciami "KRÁSNE VIANOCE". Zamestnávateľ ponúka flexibilný pracovný čas. Podrobnosti a kontakty nájdete na Kariéra.sk.

Netrafili sme vašu oblasť pôsobenia či loklaitu? Stovky ďalších ponúk presne podľa vášho gusta nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Vianoce Práca Brigáda
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy