Žijete Technikou? Ako sa o nej dozvedieť viac a začať ňou žiť

Zdroj: Nay

Viete, prečo sa zohreje jedlo v mikrovlnke? Mobilom ovládate celú domácnosť, pri pohľade na nový model smart práčky sa vám rozbúcha srdce a vo voľnom čase nastavujete televízory, počítače a Wi-Fi vašim známym a rodine? Tak skutočne technikou žijete alebo pracujete v NAY.

Že ani jedno ani druhé? Tak prečo ešte čakáte? Ponúkame vám jednoduchý spôsob, ako začať u nás pracovať. Tieto pracovné miesta sú u nás voľné.

 

Školenia a vzdelávanie pre všetkých zamestnancov

Spoločnosť NAY a.s. je najväčším predajcom elektroniky na Slovensku. V našich obchodoch sa dostanete priamo do kontaktu s najmodernejšou technikou. Medzi prvými budete testovať novinky na trhu a získate znalosti, vďaka ktorým budete vedieť o výrobkoch všetko. Ak by vám to nestačilo máme pre Vás ďalšie informácie prostredníctvom školení. Ak vás technika baví, nenájdete lepšie miesto na rozširovanie svojich vedomostí.

My v NAY sa zameriavame na vzdelávanie zamestnancov na všetkých pozíciách, od predajcov cez pokladníkov až po manažment. K hlavným aktivitám patria školenia zamerané na rozvoj predajných a komunikačných techník, od technických školení až po školenie manažérskych zručností.

Pre každého nového kolegu z obchodného domu sa začína jeho cesta za technikou už na úvodnom školení. Má dĺžku dva týždne a v jeho priebehu sa aktívne zapája do činností spojených s predajom elektroniky, komunikáciou so zákazníkom, zoznámia sa bližšie s technikou a mnoho ďalšieho. Po úvodnom školení sú zamestnanci schopní sa hneď zaradiť do pracovných činností bez toho, aby sa cítili v strese a neistí. Hlavná úloha, ktorá na zamestnancov čaká, je sprevádzanie zákazníkov od výberu produktu až po samotnú kúpu.  

Ďalšou obľúbenou formou je on-line vzdelávanie formou kurzov, videí, manuálov. Tento portál  sa volá NAYškola.

Najviac oceňované sú školenia spojené so zážitkom, ktoré organizujeme v spolupráci s našimi partnermi. Sú to školenia realizované nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Vďaka prepracovanému vzdelávaniu sa stanete špecialistami v oblasti spotrebnej elektrotechniky.

Má k technike vzťah vaše dieťa? Chceli by ste, aby sa stalo špecialistom v tomto odbore? Neváhajte ho k nám prihlásiť do duálneho vzdelávania. Bližšie informácie nájdete na našej stránke.

Spoločnosť NAY a.s. je najväčším špecializovaným predajcom elektroniky v Slovenskej republike, ktorá na trhu pôsobí už od začiatku 90-tych rokov minulého storočia. 

Viac o téme: Práca Nay Spoločnosť NAY
  • Autor: © Zoznam/PR článok
  • Zdroj: Zdroj a Foto: NAY
 
Staršie správy
Staršie správy