6 kurzov pre všetkých, ktorí chcú mať lepšiu prácu a viac peňazí

Zdroj: Gettty Images

Hľadáte si prácu, no nedarí sa vám? Obzvlášť v tomto období to pri hľadaní zamestnania nemusí byť jednoduché. Najmä ak vám chýbajú potrebné znalosti a zručnosti. Ak sa trápite, že v inzerátoch od vás zamestnávatelia požadujú niečo, čím (zatiaľ) nedisponujete, nestrácajte čas a zmeňte to. Namiesto lamentovania či frflania začnite na sebe pracovať. Pomôcť vám môžu napríklad tieto on-line kurzy.

Nemusíte nikam po práci utekať, iba si zapnete počítač a budete sa sústrediť na kurz. To je najväčšia výhoda on-line kurzov, ktorých je dnes dostupných naozaj mnoho. Stačí si len správne vybrať. Ak sa v tejto oblasti neviete zorientovať, pripravili sme pre vás malý prehľad zaujímavých on-line kurzov, ktoré vám môžu pomôcť naštartovať kariéru a priniesť viac peňazí do peňaženky.

Základy Google Analytics
S Google Analytics pracujú ľudia v oblasti digitálneho marketingu, ale napríklad aj podnikatelia. Je to dôležitý nástroj, ktorý prináša užitočné štatistiky. Ako sa darí vašej webovej stránke, koľko mala návštev, aká je miera konverzie a ako rýchlo návštevníci odišli - toto všetko vám nástroj Google Analytics prezradí. Ak sa chcete začať venovať online marketingu, bez Google Analytics to nepôjde. Naučiť sa v ňom pracovať môžete tu - kurz je rozdelný podľa náročnosti pre začiatočníkov, pokročilých a vyššie.
Cena: zadarmo
 

Staňte sa odborníkom na tvorbu webov vo WordPress
Chceli by ste sa živiť tvorením webových stránok? Jednou z možností je vytvárať ich v publikačnom systéme WordPress. Šikovní ľudia, ktorí tento systém ovládajú a vedia v ňom vytvárať weby, sa na pracovnom trhu nestratia. Ak sa chcete naučiť pracovať s WordPress-om, tento kurz vám v tom pomôže.
Cena: 49 €

 

Základy digitálneho marketingu
Chceli by ste sa stať úspešným marketingovým mágom? Ale že o tom veľa neviete, prípadne len začínate? Digitálna garáž vás naučí všetko o tom, ako funguje internet, webové stránky, ako navrhnúť on-line firemnú stratégiu, ako pracovať s kľúčovými slovami a byť viditeľným na internete a množstvo ďalších užitočných vecí. Kurz je možné absolvovať tu.
Cena: zadarmo
 

Naučte sa základy programovania
Snívate o kariére programátora? Kto povedal, že sa ním nemôžete stať? Stačí len na sebe pracovať a dostať príležitosť ukázať, čo vo vás je. Základy programovania sa ľahko naučíte v tomto on-line kurze.
Cena: 59 eur
 

Kurz cudzieho jazyka
Ovládať cudzie jazyky je dôležité. Či už sa chcete zdokonaliť v niektorom z jazykov alebo sa naučiť nový, on-line kurz je skvelou voľbou. Stačí si len vybrať jazykovú školu a prihlásiť sa na on-line vzdelávanie.
Cena: podľa ponuky jazykových škôl
 

Kurz účtovníctva
Chceli by ste sa uplatniť v oblasti daní a účtovníctva? Ide o zaujímavé pracovné pozície s atraktívnym platovým ohodnotením. Napríklad ako Junior účtovník si môže zarobiť aj 1250 eur, ako napríklad v tejto pracovnej ponuke.
Výhodou niektorých kurzov je, že sú aj on-line, čiže nemusíte nikam cestovať. On-line kurz podvojného účtovníctva je v ponuke aj tu.
Cena: 149 €

Viac o téme: Kariéra Plat Online kurz
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy