Hľadáte si zaujímavú prácu v Nemecku? Na týchto pozíciách si môžete zarobiť od 1700 do 3600 eur

Spoločnosť Dremo Personaldienstleistung GmbH ponúka možnosť slušne si zarobiť každému, kto má nemčinu na dobrej úrovni a skutočne ovláda svoje remeslo. Ak ste spoľahlivý, samostatný a ochotný pracovať v cudzine niektorá z týchto ponúk môže byť práve pre vSpoločnosť Dremo Personaldienstleistung GmbH ponúka možnosť slušne si zarobiť každému, kto má nemčinu na dobrej úrovni a skutočne ovláda svoje remeslo. Ak ste spoľahlivý, samostatný a ochotný pracovať v cudzine niektorá z týchto ponúk môže byť práve pre v

Dremo Personaldienstleistung GmbH je saská spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1996. Vďaka mnohoročným skúsenostiam v oblasti personálnych služieb sa stala zárukou kvality na nemeckom pracovnom trhu. Cieľom spoločnosti je neustále sa zlepšovať a realizovať kroky, ktoré pomáhajú zamestnancom aj zamestnávateľom. Medzi ne patrí napríklad zvýšená podpora zamestnávateľov a zamestnancov, zlepšená motivácia zamestnancov a v dôsledku toho aj väčšia spokojnosť všetkých zákazníkov.

 

Spoločnosť Dremo Personaldienstleistung GmbH ponúka možnosť slušne si zarobiť každému, kto má nemčinu na dobrej úrovni a skutočne ovláda svoje remeslo. Ak ste spoľahlivý, samostatný a ochotný pracovať v cudzine, niektorá z týchto ponúk môže byť práve pre vás. 

Voľné pracovné ponuky:

Ponúkaný plat: 3 000 - 3 400 eur (+ nástupná prémia 300 eur)

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Ak ovládate toto remeslo a viete komunikovať v nemeckom jazyku, pozrite si túto ponuku. Na tejto pozícii vás čakajú maliarske a natieračské práce, tapetovanie, kontrola, čistenie a prípadné vyrovnanie povrchu. Medzi výhody patrí napríklad nemecká pracovná zmluva alebo zabezpečené ubytovanie na mieste výkonu práce. Viac na Kariéra.sk.

Ponúkaný nástupný plat: 2 200 - 2 500 eur v čistom vrátane diét (+ nástupná prémia 300 eur)

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Náplň práce: Výroba a montáž nábytku, výroba a montáž dverí, okien, schodov, výstavba interiérov (napr. pulty, obchody), obsluha strojov a náradia (napr. frézovanie, rezanie, brúsenie), rezanie a opracovávanie plôch, prestavba a reštaurácia nábytku. Ak dokážete komunikovať v nemeckom jazyku a ste zručný stolár, neváhajte a reagujte na túto ponuku. Celý inzerát a všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný nástupný plat: čistá mesačná mzda: 2 300 - 2 500 eur vrátane diét (+ nástupná prémia 300 eur).

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Na tejto pozícii vás čakajú činnosti spojené s pozíciou elektrikára, inštalácia na novostavbách, prestavbách (obchodné priestory, kancelárske budovy, byty, domy) a priemyselné inštalácie. Medzi benefity patria príspevky na dovolenku a Vianoce, pomoc pri žiadosti o príspevok na dieťa a rôzne príplatky. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Ponúkaný nástupný plat: čistá mesačná mzda od 1 727 eur + diéty (2 240 eur v čistom) do 2 051 eur + diéty (2 560 eur v čistom)

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Táto práca obnáša zodpovednú komplexnú starostlivosť o pacientov v lôžkových zariadeniach, pomoc pri pohybe a aktivácii pacientov, dokumentáciu vykonanej práce, dokumentácia liečby, podávanie hlásení o stave pacientov, plánovanie starostlivosti, zabezpečenie zdravotného ošetrenia - podávanie injekcií, liekov a podobne. Výhodou sú príplatky za nadčasy a nočnú prácu, za prácu v nedeľu a za prácu cez sviatky a tiež práca na zmeny. Všetko o tejto ponuke sa dozviete na Kariéra.sk.

Ponúkaný nástupný plat: 2 200 - 2 500 eur v čistom + diéty (+ nástupná prémia 300 eur)

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Na tejto pozícií vás čaká meranie, rezanie, prípadne strih a upevnenie podlahovej krytiny, príprava a montáž líšt, opravy (napr. výmena a oprava podlahových dosiek), čistenie podlahových krytín, starostlivosť o podlahové krytiny a všetko ostatné, čo patrí k tomuto remeslu. Ak ovládate toto remeslo a láka vás nemecká pracovná zmluva, rôzne príspevky a zaistené ubytovanie na mieste výkonu práce, táto ponuka môže byť práve pre vás. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.  

Ponúkaný nástupný plat: 2 200 - 2 500 eur + diéty (+ nástupná prémia 300 eur)

Miesto výkonu práce: rôzne regióny v Nemecku

Dlhodobá práca zahrňujúca inštaláciu, prevádzkovanie, obsluhu, detekciu chýb a servis sanitárnych/vykurovacích zariadení a klimatizácií. Pracovný pomer je na dobu neurčitú a okrem zaujímavej mzdy ponúka aj 30 dní dovolenky navyše, možnosť ubytovania, či pravidelný mesačný benefit za spoľahlivosť. Pokiaľ vás láka práca u klientov po celom Nemecku, ovládate remeslo, jazyk a chcete sa dozvedieť viac, pozrite si túto pracovnú ponuku na Kariéra.sk.

Viac o téme: Peniaze Práca Remeslo Plat Zárobok Nemecko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: red, Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy