Súkromné zariadenie hľadá zdravotníkov: Pozrite sa, aké pozície sú voľné a koľko si zarobíte

Zdroj: Getty Images

Súkromné zdravotnícke zariadenie ProCare obsadzuje voľné pracovné miesta do svojich nemocníc a polikliník po celom Slovensku. Hľadá lekárov rôznej špecializácie, zdravotné sestry, nutričných terapeutov aj rádiologických technikov. Pozrite sa, v akých mestách sú voľné pozície a aké výhody ProCare ponúka svojim zamestnancom.

Staňte sa súčasťou spoločnosti, ktorej poslaním je zabezpečiť ľuďom prístup k zdravotnej starostlivosti novej generácie. Spoločnosť ProCare vytvára sieť nemocníc a polikliník, kde je pacient centrom pozornosti. Spoločne buduje lepšie zdravotníctvo na Slovensku a vy sa môžete pridať.

V spoločnosti ProCare investujú, inovujú a zavádzajú nové procesy. K pacientom pristupujú zodpovedne a s rešpektom. Neustále zvyšujú bezpečnosť a kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti, zabezpečujú odborný rozvoj svojich zamestnancov.

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Pozrite sa, čo všetko ProCare ponúka svojim zamestnancom:

- stabilnú prácu v moderných nemocniciach a poliklinikách
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti

Zaujala vás ponuka tohto zamestnávateľa? Ponúka desiatky voľných pracovných miest, možno aj vo vašom meste. Kompletnú ponuku voľných pozícií nájdete na stránke Kariéra.sk.

VOĽNÉ PRACOVNÉ MIESTA V ProCare

Viac o téme: Práca Lekári Zdravotníci
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.s; Foto: getty images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy