Logistické centrá COOP Jednoty zintenzívnili prepravné kapacity o tretinu

Sú neviditeľnou súčasťou potravinového reťazca, napriek tomu sú preň nesmierne dôležité. Logistické centrá zabezpečujú kompletnú logistiku tovaru od jeho prevzatia u dodávateľov, uskladnenia, až po samotný rozvoz do predajní. Maloobchodná sieť COOP Jednota zastrešuje desať takýchto logistických centier strategicky rozmiestnených po celej krajine.

„Pre náš obchodný systém sú logistické centrá nesmierne potrebné. Prostredníctvom nich zabezpečujeme zásobovanie našich viac ako 2 000 predajní. Ich dôležitosť sa potvrdzuje aj počas aktuálnej mimoriadnej situácie. Aby sme stíhali pokryť veľký dopyt po produktoch, museli sme zintenzívniť prepravné kapacity až o 30 %. Chcem sa preto poďakovať všetkým zamestnancom našich skladov za obrovské nasadenie. Dni i noci sa venujú nesmierne náročnej práci, zodpovedne pristupujú ku každej objednávke, aby v našich predajniach zákazníkom nič nechýbalo,“ zdôvodnil  Ján Bilinský, generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko.

Najväčšia slovenská maloobchodná sieť stavia na lojalite svojich zamestnancov, ktorí sú jej verní už dlhé roky. Tvoria súdržné a silné tímy nielen v predajniach, ale aj v logistických centrách, kde flexibilne zvládajú vysoké nároky na organizáciu činností v oblasti logistiky. V ťažkých chvíľach si vzájomne pomáhajú a vychádzajú v ústrety.
 
Viac informácií o voľných pracovných miestach v obchodnom systéme COOP Jednota nájdete na www.coop.sk/kariera.

Viac o téme: Práca Coop jednota
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy