Hľadáte dočasnú prácu v blízkosti domova? Využite príležitosť pracovať v COOP Jednote

Najväčšia maloobchodná sieť na Slovensku, COOP Jednota, prevádzkuje po celej krajine viac ako 2 000 predajní. Prostredníctvom nich je najbližšie k svojim zákazníkom, o ktorých sa stará viac ako 14 tisíc zamestnancov

Inak tomu nie je ani teraz, keď pandémia spôsobená novým koronavírusom ovplyvnila život každému z nás. Aj napriek zložitému obdobiu robia spotrebné družstvá v obchodnom systéme všetko pre to, aby splnili nároky spotrebiteľov.

„Uvedomujeme si svoju zodpovednosť a preto sme v neustálom kontakte s dodávateľmi, zabezpečujeme zásobovanie našich logistických centier a následnú distribúciu produktov do predajnej siete. V prevádzkach realizujeme množstvo opatrení na ochranu našich zákazníkov i našich kolegov, ktorí patria medzi ľudí pracujúcich v prvej línii. Za ich obetavosť a nasadenie im patrí naše obrovské poďakovanie a uznanie,“ uviedol Ján Bilinský, generálny riaditeľ COOP Jednoty Slovensko.

COOP Jednota stavia na lojalite svojich zamestnancov, ktorí sú jej verní už dlhé roky. V náročných chvíľach nezaváhali a zostali v prvej línii. Môžeme sa spoľahnúť na súdržné a solidárne tímy v predaniach, v ktorých si ľudia vzájomne pomáhajú a vychádzajú v ústrety, keď si to situácie vyžadujú. Môžeme sa spoľahnúť na zodpovedných manažérov a zamestnancov, ktorí dennodenne flexibilne zvládajú rýchlo sa meniace podmienky a vysoké nároky na organizáciu činností v predajniach.

V COOP Jednote pracuje viac ako 80% žien, takže kvôli zatvoreným školám a škôlkam mnohé potrebujú zostať doma so svojimi deťmi. Prioritou je rovnako zdravie a bezpečnosť zamestnancov a taktiež zákazníkov. Preto je prirodzené, že niektorí zamestnanci zostali doma aj zo zdravotných dôvodov.

Ak patríte aj Vy medzi ľudí, ktorých aktuálna situácia dočasne pripravila o prácu a nechcete stratiť príjem, ste držiteľmi zdravotného preukazu, v predajniach COOP Jednoty nájdete možnosti zamestnať sa.  

Výhodou je, že COOP Jednota pôsobí takmer v 1 500 mestách a obciach Slovenska. Máte teda veľkú šancu, že budete pracovať v blízkosti Vášho bydliska. Vyhnete sa tak využívaniu dopravných prostriedkov a budete na skok od Vašej rodiny.

Viac informácií o voľných pracovných miestach nájdete na www.coop.sk/kariera

Viac o téme: Práca Coop jednota
  • Autor: © Zoznam/PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy