Čašníci, hľadáte si prácu? V tejto reštaurácii majú dve voľné miesta, takýto ponúkajú plat a odmeny

Chceli by ste sa uplatniť v oblasti gastro služieb? Máme pre vás pracovnú ponuku v Banskej Bystrici. Reštaurácia/steak house MAMMA MIA ponúka dve voľné miesta na pozíciu čašník/čašníčka. Poďte pracovať do príjemnej reštaurácie, staňte sa súčasťou mladého dynamického kolektívu ľudí, pre ktorých je práca ich koníčkom. Zistite o tejto ponuke viac.

V reštaurácii MAMMA MIA si môžu zákazníci užívať varenie jedál z čerstvých surovín priamo pred nimi. Pochutiť si môžu na steakoch a jedál z mangalice, domácich cestovinách, hamburgeroch a dezertoch podľa vlastnej receptúry. A to všetko v príjemnom prostredí. Chceli by ste pracovať v tejto reštaurácii? Teraz máte príležitosť, podnik ponúka dve voľné miesta na pozíciu čašník/čašníčka.

Čašníci, hľadáte si prácu? Galéria fotiek (3)

Vašou úlohou na tejto pozícii bude vítanie a usádzanie hostí, preto zamestnávateľ požaduje príjemné vystupovanie. Taktiež budete zodpovedať za starostlivosť o zákazníka od prijatia objednávky až po vyúčtovanie, prípravu studených a teplých nápojov, prácu s pokladňou či udržiavanie čistoty na pracovisku.

Čašníci, hľadáte si prácu? Galéria fotiek (3)

Zamestnávateľ vám zabezpečí pracovné oblečenie, stravovací aj pitný režim, rôzne typy školení aj možnosť odborného rastu. V rámci platových podmienok ponúka 4 eurá na hodinu a k tomu odmeny a bonusy. Chceli by ste o tejto ponuke vedieť viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Viac o téme: Banská bystrica Práca
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Mamma mia steak
  • Advertoriál

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy