Príjemná práca, ktorá vám bude voňať: Známe kvetinárstvo hľadá zamestnancov po celom Slovensku, toto ponúka

Zdroj: Getty Images

Chceli by ste prácu, ktorá vám bude prinášať radosť? A ktorou môžete prinášať radosť aj iným? A čo ak by ste pracovali ako kvetinár? Stabilná a silná kvetinárska firma VICTOR so sídlom v Poprade ponúka voľné pracovné miesta v rámci celého Slovenska. Od svojho vzniku v roku 1992 sa z maloobchodnej prevádzky rozšírila na obchodný reťazec špičkovej kvality s priamym dovozom kvetín a rastlín zo všetkých kútov sveta. V súčasnosti firma zamestnáva viac ako 100 pracovníkov a hľadá ďalších. Pozrite sa, aké pracovné pozície ponúka.

Kvetinárstvo VICTOR ponúka atraktívne pracovné prostredie. Poďte pracovať do spoločnosti s dlhoročnou tradíciou, ktorá okrem kamenných predajní s kaviarňou ponúka aj internetový predaj rezaných a črepníkových kvetov. V mestách s kvetinárstvami VICTOR sú kvety doručené už dokonca do 2 hodín.

Nemáte prax ako kvetinár? Zamestnávateľ vás zaškolí zadarmo

Láka vás práca s kvetmi, no nemáte kvetinársku prax? Netrápte sa, kvetinárstvo VICTOR ponúka bezplatné kompletné zaškolenie. Majte príjemnú a voňavú prácu, staňte sa súčasťou tímu, ktorý pripravuje aj kvetinovú výzdobu na svadby, eventy či módne prehliadky.

Kvetinárstvo VICTOR obsadzuje pozície Predavač - Kvetinár. Vašou úlohou na tejto pozícii bude starostlivosť o kvety, predaj tovaru, budete zodpovedať za zverené finančné prostriedky v kase, za tovar, budete tiež zabezpečovať čistotu predajne.

Pracovný čas je nerovnomerný na základe 12-hodinových zmien, pracuje sa aj počas víkendov, za ktoré zamestnávateľ ponúka príplatky. A čo môžete od zamestnávateľa očakávať? Odmeny za predaj tovaru, kompletne hradené školenie vo floristickej škole, príplatky za sviatky a víkendy či zamestnanecké zľavy. Pozrite si voľné pracovné ponuky v kvetinárstve VICTOR.

Predavač - Kvetinár
Miesto výkonu práce: Poprad

Predavač - Kvetinár
Miesto výkonu práce: Piešťany

Predavač - Kvetinár
Miesto výkonu práce: Trnava

Predavač - Kvetinár
​Miesto výkonu práce: Považská Bystrica

Predavač - Kvetinár
​Miesto výkonu práce: Bratislava

Vodič- skladník
Miesto výkonu práce: Kežmarok

Kvetinárstvo VICTOR ponúka voľné pracovné miesta po celom Slovensku. Radi by ste pracovali pre túto spoločnosť, no nenašli ste pracovnú ponuku z vášho mesta? Zašlite svoj životopis spoločnosti VICTOR e-mailom na kvetyvictor@kvetyvictor.sk.

Viac o téme: Kvetinárstvo Práca Kvetinár

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy