Má luxusné autá aj drahé oblečenie, ale nevie si nájsť prácu: Žiada ľudí, aby jej poslali peniaze, toľkoto chce vyzbierať

Na webovej stránke GoFundMe nájdete viacero žiadateľov o finančnú podporu. Najčastejšie tu nájdete dobročinné projekty, ktoré žiadajú podporu, nové podnikateľské nápady, o pomoc niekedy žiadajú aj ľudia v ťažkej životnej situácii. O finančnú podporu – fundraising, môže požiadať ktokoľvek. Stačí, ak opíšete, kto ste, aký je váš nápad alebo situácia a určíte, koľko peňazí potrebujete vyzbierať. Ak ľudí zaujmete, možno sa vám podarí nazbierať potrebnú sumu.

Využiť portál zaoberajúci sa fundraisingom sa rozhodla aj mladá žena, ktorá sa na verejnosti prezentovala luxusnými autami a drahým oblečením. Trápilo ju však, že si nemôže nájsť prácu. Pozrite sa, o koľko peňazí ľudí požiadala.

Margarita Tomovska, 27-ročná žena, vo svojej žiadosti o finančnú podporu tvrdí, že má problém nájsť si prácu, keďže ju polícia šikanuje. Mladá žena bola minulý rok hviezdou novinových titulkov. V jej luxusnom aute ju totiž naháňali policajti, pred ktorými uháňala 200 kilometrovou rýchlosťou, zatiaľ čo vzadu sedela nepripútaná jej malá dcéra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska),

Tomovska je známou postavou aj na sociálnych sieťach, kde samu seba nazvala „mercedesová mama“. Pravidelne zverejňuje svoje fotografie, oblečená vo veľmi drahých, exkluzívnych značkách. Napríklad v šatách za takmer 2-tisíc dolárov či topánkach v hodnote 2 400 dolárov. Známa je napríklad aj fotografia, keď sedí v kasíne a pred ňou sú uložené žetóny v hodnote stoviek tisíc dolárov.

Aj preto sa mnohí čudujú, ako je možné, že táto žena žiada od cudzích ľudí podporu vo výške 100 000 dolárov. „Viem, že ma všetci nepoznáte, ale v skutočnosti nie som zlý človek,“ obhajuje sa vo svojej žiadosti. Tomovska vysvetľuje, že sa nachádza v ťažkej situácii, pretože podľa nej ju polícia šikanuje. Tvrdí, že o nej rozširuje klamstvá, že proti nej niečo má, vraj aj kvôli tomu, čo si o nej vymysleli, má zakázané vídať svoju dcéru. Taktiež si kvôli tomu nevie nájsť prácu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska),

 

Tomovska preto od ľudí žiada peniaze, aby vraj mohla začať bojovať proti šikane, ktorú jej polícia spôsobuje. „Čo je veľa, to je veľa“, píše.

  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: ladbible, Foto: Instagram M.Tomovska

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy