Poradňu s kariérnym koučom spúšťame už v pondelok, 13. mája: Napíšte mu, čo vás trápi

Neviete si rady s vašou kariérou? Ste študent, ktorý čoskoro vstúpi na trh práce a neviete, akou cestou sa vybrať? Alebo ste zamestnaný, no cítite, že tento smer nie je pre vás ten pravý? V kariérnom živote každého človeka sa občas vyskytnú otázniky. Ak si s nimi neviete rady, obráťte sa na odborníka, kariérneho kouča Ľubomíra Drangu.

Kto vám bude radiť?

Ľubomír Dranga pracuje v oblasti ľudských zdrojov už viac ako 20 rokov. Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie, riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti na Slovensku.

Kariérny kouč bude on-line na portáli Karierainfo.sk už v pondelok, 13. mája od 09:00. Zodpovie na všetky vaše otázky, poradí s problémami, s ktorými sa v práci boríte, usmerní vás, ak si nie ste istý smerovaním vašej kariéry, poskytne užitočné tipy a triky, ako uspieť pri hľadaní práce.

Poradňu s kariérnym koučom Galéria fotiek (2)

Ľubomír Dranga pôsobí v občianskom združení múdry pes. Svoje skúsenosti získal z množstva zahraničných pobytov, cez ruky mu prešli tisíce životopisov a bol osobne prítomný pri pracovných pohovoroch u svojich klientov na rôzne pozície od asistentov až po generálnych riaditeľov. Skúsenosti, ktoré nadobudol, sa teraz snaží odovzdať študentom, ale aj ľuďom, ktorí sa rozhodujú, čo urobia so svojím kariérnym životom. Občianske združenie múdry pes sa už niekoľko rokov podieľa na unikátnom projekte odborných workshopov HR Development Academy, ktoré slúžia na výmenu skúseností medzi špičkovými HR manažérmi. V súčasnosti Ľubomír Dranga pôsobí aj ako expert v rámci aktivít Národného podnikateľského centra v oblasti ľudských zdrojov.

Dobré rady zadarmo už v pondelok, 13. mája 2019

Od napísania životopisu, cez zvládnutie pohovoru až po vyjednanie dobrého platu. Nechajte si kariérnym koučom poradiť vo všetkom, čo vás trápi a zaujíma. Pripravte si vaše otázky a sledujte portál Karierainfo.sk, kariérny kouč Ľubomír Dranga bude on-line už v pondelok, 13. mája 2019 od 09:00.

Viac o téme: Kouč
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy